... več kot le trenerstvo.

8-tedenski izziv z Aido

8- tedenski izziv z Aido

Izjemen 8-tedenski program za preoblikovanje telesa z Aido Muratović, ki ga enostavno ne smeš zamuditi.

Ali si punca, ki rada trenira ali bi rada začela resneje trenirati? …

Iščeš in potrebuješ pomoč za pravi trening in dolgoročne rezultate? …

Potem je to zate odličen on-line program treningov in prehrane za preoblikovanje telesa. Edini pogoj je, da imaš dostop do fitnesa ali pa že imaš doma nekaj opreme (klopca, ročke, palica in uteži) in seveda volje do uspeha. Najin program je namenjen tako začetnikom, kot tistim, ki fitnes že obiskujejo.

V kolikor sva te prepričala, potem beri dalje, saj si na pravem mestu.

Pri poplavi vseh on-line programov, ki ji lahko najdeš na raznih socialnih omrežji, odločitev res ni povsem enostavna, vendar pa je po drugi strani industrija izredno nasičena z resnično “neuporabnimi programi”.

 

Večina programov je neučinkovitih, saj ne upošteva osnovne zakonitosti treninga z obremenitvijo. Zato lahko iskreno poveva, da je program drugačen in ob upoštevanju vseh napotkov, so rezultati zagotovljeni.

8-tedenski izziv z Aido, ti bo dal pogled na drugačen stil življenja s pravilnimi treningi in uravnoteženo prehrano.

Kaj zajema program in prednosti programa?

Ob nakupu programa prejmeš bogat on-line priročnik na več kot 40 straneh vsebine in presenečenje

Dostop 365/24/7

Doživljenjski dostop do programa.

Makrohranila

Opis in razlago makrohranil in kje jih najdete.

Energijska potreba

Kako si izračunati dnevne energijske potrebe?

Izguba teže

Kako se pravilno lotiti izgube telesne teže?

Prehrana

Izobraževalno vsebino iz področja prehrane.

Trening zadnjice

Kaj je potrebno vedeti in biti pozoren pri treningu zadnjice?

Preoblikovanje telesa

Kako se pravilno lotiti treninga in preoblikovanja telesa?

Besedilni in slikovni prikaz

Opisi in obrazložitev vaj v besedi, sliki in z video vsebino.

Ogrevanje

Ogrevanje in vaje za aktivacijo.

Video prikaz

Video prikaz in razlaga vseh vaj.

Podpora

Najino 100% podporo 24/7 pri prehrani kot pri treningih.

Presenečenje

Pomoč pri jedilniku – E-knjigo Kaj naj jem? – 2 knjigi, kar 60 okusnih receptov.

Kako so prikazane vaje za izvedbo?

Priročnik je sestavljen:
 • besedilnim,
 • slikovnim, kakor tudi
 • video prikazom
za čim lažjo izvedbo le-te. Potrudili smo se, da so vsa navodila preprosta in strokovna.

Video prikaz za izvedbo vaje na YouTube

Z video vsebino za izvedbo vaje preprosto in strokovno:
 • razložimo pravilno držo in
 • pravilno  izvedbo vaje.

PRESENEČENJE e-knjiga KAJ NAJ JEM? skupaj 60 okusnih in fit receptov

Z nakupom programa prejmeš dve e-knjigi receptov Kaj naj jem? skupaj kar 60 zdravih in okusnih receptov.

V e-knjigi okusnih receptov boš izvedel-a,

kako preprosto in enostavno ...

Skupaj v paketu s programom tako prejmeš še...

Zajtrki

10 receptov okusnih in preprostih zajtrkov

Predjedi in priloge

10 receptov predjedi in prilog

Glavne jedi

kar 30 receptov glavnih jedi

Okusne sladice

10 receptov božanskih sladic

Še vedno ne veš ali je program primeren zate?

Naj ti pomagava z izbiro? ...

8-tedenski izziv z Aido

program za preoblikovanje telesa

 • tvoj trening 2-4 x tedensko doma ali fitnes centru
 • nasveti za prehrano, skupaj s 60 okusnimi recepti
 • preoblikovanje telesa
 • 100% podpora in pomoč 24/7
39 90
enkraten nakup - doživljenjski dostop
NOVO

Mnenja uporabnic 8-tedenskega izziva z Aido

Tamara M.
Read More
Hej, program z Aido je najboljši nakup programov, kar sem jih do sedaj kupila Vse je bilo za doma, z gumico, ta pa je res tisti pravi z utežmi, kar sem že dolgo iskala. Lahko rečem samo hvala 🙂 in, da o vseh receptih sploh ne govorim. Ciao.
Pia Č.T.
Read More
Rada bi vas pohvalila za nov program z Aido. Sprva sem oklevala, ampak sem ti ga kupila. Plačilo preko PayPal sem opravila in že je bil na mojem mailu program, kakor tudi 60 receptov. Nimam besed. Toliko truda za vso razlago, slike, video vsebino. Vse do podrobnosti razloženo . Res hvala za tak program in razlago. Recepti, pa so tako zelo lepo prikazani, da je že pogled wauuu. Hvalaaaa. Sem vas morala pohvaliti. Lep pozdrav iz obale. P.
Alja V.
Read More
Zdravo, moram vam napisati in sporočiti, da je program super pripravljen. Sem šele začetnica v fitnesu ampak vsak napotek mi pride prav. Če vas bom potrebovala se vam javim. Lep pozdrav.
Teja G.
Read More
Pozdravljeni, rada bi vam povedala, da sem kupila vaš program. Priznam, da sem jih do sedaj kupila kar nekaj in z nobenim nisem bila zadovoljna. Ko pa sem začela telovaditi po vašem programu moram reči samo top shit. Vse razloženo, opisano v sliki in besedi. Video prikaz vaj. 60 okusnih receptov, ki so njami in še bi lahko naštevala. Res hvala. Na polno sem motivirana in komaj čakam, da sem spet na fitnesu 🙂
Saša V.
Read More
Aida in Andrej, hvalaaaa, da sta me spravil s kavča. Program je super pripravljen. Moja ritka, pa že čuti napredek 🙂 8 tednov bom zlahka zdržala. Čakam nadaljevalni program 🙂 Priporočam nakup. Pozdrav iz Lj.
Janja P.
Read More
Vse čestitke in velik poklon za tako dobro pripravljen program. Fitnes sem včasih že obiskovala, po nakupa programa pa sem ponovno začela. Res je odlično pripravljen. Potrudili ste se z vso pripravo. recepti pa so okusni in v pomoč pri prehrani. lačna nisem nikoli. Program res priporočam vsem puncam, ki še vedno oklevajo z nakupom. Girl power ♥. Papa
Previous
Next

Najpogostejša vprašanja o najinem programu in izzivu

Z Aido sva pripravila video v katerem sva odgovorila na nekaj vaših najpogostejših vprašanj in upava, da bo odločitev o nakupu programa preprostejša.

V kolikor nisi prepričana, da si vaje opravila dovolj dobro ali si pri tem želiš pomoč, naju lahko kontaktiraš z zasebnim sporočilom na socialnih omrežjih ali na e-poštni naslov: info@strengthclinic.eu.

Z veseljem ti nudiva najino 100% podporo 24/7 in se veseliva, da boš trenirala skupaj z nama.

Pogosta vprašanja in odgovori?

Takoj po plačilu programa, boš preko e-maila prejela dostop do programa z vsemi navodili. Programu bodo priložene tudi e-knjige Kaj naj jem? – 60 okusnih receptov. Prosimo, da ste pozorni na pravilni izpis vašega mail naslova pri naročilu. Potrebno je preveriti tudi predale vsiljene pošte.

Vodeni treningi so posneti vnaprej in ti ostanejo za vedno, tako da jih lahko izvajaš kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat želiš. Ko opraviš celoten program ga lahko opraviš ponovno.

Vse vsebine programa in e-knjige ti ostanejo za vedno in so tvoje. Poskrbi le za pravočasen prenos.

Program ti ob nakupu ostane in ga lahko začneš izvajati kadarkoli ti ustreza. Ko začneš, pa ti priporočamo, da se držiš časovnice izvajanja, da bodo treningi učinkoviti.

Ta program je priporočljiv za tiste, ki ste se že kdaj srečale s fitnes treningom, vendar bi želele vaše telo ter znanje postaviti na višjo raven. Vsekakor pa je zaradi razčlenjene vsebine in natančne obrazložitve namenjen tudi začetnicam.

Z 8-TEDENSKIM IZZIVOM ZA AIDO OB NAKUPU PREJMEŠ PROGRAM, KI JE RAZČLENJEN:
1.  FAZA: Trening lahko izvajaš 2 krat ali 4 krat tedensko. Vsak trening je sestavljen iz vaj za celotno telo in traja 4 tedne.

2. FAZA: Je nadaljevanje 1. faze. Lahko ga izvajate prav tako 2 ali 4 krat tedensko in traja 4 tedne.

Celoten trening, ki vključuje ogrevanje in trening traja do 1 ure.

Z nakupom programa dostopaš do 60 okusnih receptov, ki so razčlenjeni na makrohranila in kcal. Vsak recept je opremljen tudi s črtno kodo za hitrejši vnos v MyfitnessPal. Recepti so ti v pomoč pri oblikovanju tvoje prehrane, vse ostale nasvete pa prejmeš v priročniku. Program ni sestavljen na »striktni dieti« ampak ti je v pomoč za zdrav način prehranjevanja med tvojim telesnim preoblikovanjem postave.
Vsi recepti so zelo okusni, sestavine dobiš praktično v vsaki trgovini.
Sestavine lahko pri receptih menjaš samostojno s tistim, ki so ti bliže.

Tako je. Program vsebuje vaje za ogrevanje in aktivacijo.

Tudi moški lahko izvajajo izziv, saj je program namenjen preoblikovanju telesa.

V kolikor se počutiš ok, in nimaš nobenih zdravstvenih zadržkov, lahko trening izzvajaš brez večjega problema. Potrebno je paziti na pravilno tehniko ter začeti počasi. Priporočam trening 2x tedensko.
V kolikor pa še s treningom ne moreš začeti, pa seveda lahko v tem času s pomočjo odličnih receptov in napotkov konkretno spremeniš svoje prehranjevalne navade.

Trening program je napisan tako, da zajema vaje za celotno telo, nekaj poudarka je na posteriornih mišicah, saj z njimi jih ima danes večina težave ter mišic zadnjice. Prehrana je razčlenjena in dodobra obrazložena z izračunom individualne dnevne porabe kalorij in vnosom makrohranil.

Vsaka vaja v programu je posebej obrazložena z opisom, prikazana s slikami in tudi video z vsebino za pravilno izvedbo le te na fitnesu. Ker je priročnik v PDF obliki in shranjen tudi na telefonu, si samo izvedbo vaje lahko vedno pogledaš s klikom na link.
Priporočamo tudi, da se za izvedbo naslednjega sklopa treninga pripravite doma. Brez skrbi, ko boste sklop osvojili, bodo treningi postali »mala malica« in užitek.

Program te ne sili in od tebe ne zahteva striktne diete. Recepti, ki so ti na voljo so tvoja smernica in pogled v zdrav način prehranjevanja. 60-receptov od nakupu programa je tvojih.

Ekipa Kaj naj jem? pa mesečno pripravi novih 30 receptov, ki so na voljo v spletni trgovini za nakup po simbolični ceni.

.

To NI domači program v katerem se uporablja samo elastika. NI cardio poskakovanje!
Program je namenjen pravemu treningu v fitnesu s pravimi obremenitvami, pri katerih boste prišli tudi najhitreje do rezultatov preoblikovanja telesa. V kolikor imaš doma osnovno premo lahko program izvajaš tudi doma (klopca, ročke, palica in uteži).

Po pragramu Izziv z Aido, lahko trenira vsak posameznik, ki nima večjih zdravstvenih ter telesnih omejitev. Starost ni omejitev.

Seveda, izziva se lahko lotite tudi, če ne uživate mesa, saj je kar nekaj receptov vegeterijanskih. Poleg tega pa lahko z manjšimi prilagoditvami tudi ostale obroke spremeniš v brezmesne.

Program NI namenjen SAMO hujšanju.

CILJ in NAMEN programa je pridobivanje mišične mase, povečanje moči in posledično preoblikovanju postave. V knjigi pa so tudi napotki, kako se lotiti izgube maščobe na pravilen način.

S sledenjem programu in pravilnim vnosom zdrave hrane so rezultati zagotovljeni.

Pridobivanje mišične mase je pogojeno z veliko različnimi faktorji, kot so starost, genetske predispozicije, spol, življenjski slog, leta treninga, itd. V kolikor ste povprečna punca, ki rada pridno trenira in se načrtno prehranjuje, lahko pričakujete, da boste pridobili kakšen kg mišične mase, izgubile nekaj maščobe in dobile lepšo postavo, oz. obliko telesa.

Program je namenjen preoblikovanju telesa, dal vam bo pogled na drugačen stil življenja s pravilnimi treningi z utežmi in uravnoteženo prehrano. Vsebina sledi znanstvenim smernicam in trendovsko zasnovan kakor večina programov na internetu. 

Vem, da pred prvim obiskom fitnesa čutiš strah, ampak zagotovim ti, da bo ta izginil takoj, ko boš prestopila prag fitnesa. Že daleč je tega, ko so fitnes obiskovali samo “nabildani”. Fitnes dandanes obiskujejo vse generacije in oba spola. Vse kar vem je le, da potrebuješ malo pomoči in začetne motivacije. Naj te ne bo strah v kolikor ne poznaš naprav in uteži. V fitnesu se vedno najde kdo, ki z veseljem priskoči na pomoč. V kolikor se odločiš za program in boš le-te izvajala v fitnes centru CLEVER FIT, MB sem vedno na voljo za začetno pomoč.

Ob nakupu programa vam je na voljo 100% podpora 24/7 preko maila info@strengthclinic.eu.  Prav tako sva na tem naslovu na voljo pred nakupom programa v kolikor imaš kakršnakoli vprašanja, dvome ali rabiš pomoč.

Tako je. Za lažji program in program, ki ga lahko izvajaš doma klikni na to povezavo.

Pri treningu v izzivu, ti bova pomagala ...

Andrej Rantaša

Izzivi nas navdihujejo, zato je potrebno biti na njih dobro pripravljen. Že kot otrok sem izzive iskal v gibanju in v športu, zato sem že pri sedmih letih začel trenirati tenis. Pri 16. letih me je pot zanesla v fitnes, kjer sem želel pridobiti na mišični masi in moči, in s tem izboljšati ne samo izgled, ampak tudi zmogljivost, saj sem takrat še treniral košarko. Leta 2000 sem začel tudi delati kot vaditelj v fitnesu, kar je kasneje preraslo v osebno trenerstvo. Ljubezen do gibanja in oblikovanje telesa traja že več kot 20 let. Namreč takrat sem se začel zanimati za dvigovanje uteži, prehrano in spoznavanje telesa do potankosti. Sam “bodybuilding” te nauči veliko o sebi, preizkusi tvojo vztrajnost ter disciplino, gradi močno osebnost in ti tako pomaga na vseh področjih življenja.

Danes mi to vsekakor koristi, saj postati dober trener, brez izkušenj ter ustreznega znanja je seveda nemogoče. Verjamem v vseživljenjsko učenje, zato se še danes redno izobražujem po svetu, največ na področju preoblikovanja telesa, priprave športnikov ter prehranske znanosti. Ker pri nas tega znanja nisem našel, sem večina izobraževanj opravil v tujini (USA, Švedska, Anglija,..) in si pridobil kar nekaj licenc. Kar pa je še bolj pomembno, pridobil sem zelo veliko znanja, ki ga lahko danes koristim, ne samo pri športnikih ampak tudi pri splošni populaciji.

Kot osebni trener danes delujem na različnih področjih:

 • treningi za preoblikovanja telesa (izguba maščobe, povečanje mišične mase),
 • trening za rekreativne in vrhunske športnike (povečanje moči, mišična vzdržljivost),
 • funkcionalna hipertrofija),
 • prehranski coaching,
 • post – rehabilitacija (kolena, ramena, hrbtenica),
 • svetovanja in predavanja za podjetja.

Aida Muratović

Vsak izmed nas se srečuje z željo biti boljši, lepši in močnejši. S pravo umestitvijo te motivacije lahko svoj izgled, občutje in življenje resnično izboljšamo in ne samo dosežemo svoje cilje, ampak jih tudi presežemo in se izpopolnimo. Ta pot in proces, če sta pravilno vodena in izpeljana, prinašata večjo srečo in hvaležnost za vse življenje. Pot pa ni preprosta. Zavedati se moramo, da živimo v času, ko so vplivi okolja, medijev in socialnih omrežij večji kot kadarkoli. In vse to predstavlja nevarnosti, da pademo v spiralo dvomov o lastni samopodobi.

Zelo hitro lahko izgubimo občutek lastne vrednosti in občutek veselja do življenja. Skozi svet modelinga v katerem sem že precej časa, sem razvila pot, kako se s temi izzivi srečevati in kako razviti pravo motivacijo, da bom dosegla največ in ob tem bila srečna in zadovoljna. (Iz osebne izkušnje srečevanja s tem svetom vem, da so pritiski zelo veliki – pogosto imajo fotografi in mediji skoraj nerealna pričakovanja in od punce pričakuje da bodo ta pričakovanja uresničile ne glede na ceno počutja in zdravja. Ti pritiski pogosto povzročijo veliko škodo v samopodobi in včasih celo bolezen).

Na srečo sem se vsemu temu izognila. Vedno sem verjela, da je treba slediti sebi – temu, da prisluhnem svojemu telesu in da slišim, kaj mi govori. Z osnovami postavitve življenja – zdrava prehrana in hidracija, dovolj spanca in odstopanje od raznih poživil in substanc, sem lahko razvijala odnos do telesa skozi vadbo. Ta odnos sem tudi strokovno potrdila z uradnim certifikatom IFPA licencirane osebne trenerke in se skozi prakso naučila pomagati drugim, da najdejo svojo pravo motivacijo in zaživijo zdravo, srečno in lepo življenje. 

Trenutno obiskujem tečaj za prehranskega svetovalca ter specialista za alternativno prehrano.

Scroll to Top