... več kot le trenerstvo.
, ,

8-tedenski izziv z Aido

39,90

Šifra: 8-tedenski izziv z Aido Kategorije: , ,

8-tedenski izziv z Aido

 

8 tedenski program za “preoblikovanje telesa” z Aido Muratović

Ali si punca, ki rada trenira ali bi rada začela resneje trenirati

Iščeš in potrebuješ pomoč za pravi trening in dolgoročne rezultate

Potem je to zate odličen on-line program treningov in prehrane za preoblikovanje telesa. Edini pogoj je, da imaš dostop do fitnesa  ali pa že imaš doma nekaj opreme (klopca, ročke, palica in uteži) in seveda volje do uspeha. Najin program je namenjen tako začetnikom, kot tistim, ki fitnes že obiskujejo.

Če sva te prepričala, potem beri dalje, saj si na pravem mestu.

Pri poplavi vseh insta programov, ki ji lahko najdeš na raznih socialnih omrežji, odločitev res ni povsem enostavna, vendar pa je po drugi strani industrija izredno nasičena z resnično “neuporabnimi programi”.

Večina programov je neučinkovitih, saj ne upošteva osnovne zakonitosti treninga z obremenitvijo. Zato lahko iskreno poveva, da je program drugačen in ob upoštevanju vseh napotkov, so rezultati zagotovljeni.

 

8-tedenski izziv z Aido, ti bo dal pogled na drugačen stil življenja s pravilnimi treningi in uravnoteženo prehrano.

 

Kdo je Aida Muratović?

 

Vsak izmed nas se srečuje z željo biti boljši, lepši in močnejši. S pravo umestitvijo te motivacije lahko svoj izgled, občutje in življenje resnično izboljšamo in ne samo dosežemo svoje cilje, ampak jih tudi presežemo in se izpopolnimo. Ta pot in proces, če sta pravilno vodena in izpeljana, prinašata večjo srečo in hvaležnost za vse življenje. Pot pa ni preprosta. Zavedati se moramo, da živimo v času, ko so vplivi okolja, medijev in socialnih omrežij večji kot kadarkoli. In vse to predstavlja nevarnosti, da pademo v spiralo dvomov o lastni samopodobi.

 

Zelo hitro lahko izgubimo občutek lastne vrednosti in občutek veselja do življenja. Skozi svet modelinga v katerem sem že precej časa, sem razvila pot, kako se s temi izzivi srečevati in kako razviti pravo motivacijo, da bom dosegla največ in ob tem bila srečna in zadovoljna. (Iz osebne izkušnje srečevanja s tem svetom vem, da so pritiski zelo veliki – pogosto imajo fotografi in mediji skoraj nerealna pričakovanja in od punce pričakuje da bodo ta pričakovanja uresničile ne glede na ceno počutja in zdravja. Ti pritiski pogosto povzročijo veliko škodo v samopodobi in včasih celo bolezen).

 

Na srečo sem se vsemu temu izognila. Vedno sem verjela, da je treba slediti sebi – temu, da prisluhnem svojemu telesu in da slišim, kaj mi govori. Z osnovami postavitve življenja – zdrava prehrana in hidracija, dovolj spanca in odstopanje od raznih poživil in substanc, sem lahko razvijala odnos do telesa skozi vadbo. Ta odnos sem tudi strokovno potrdila z uradnim certifikatom IFPA licencirane osebne trenerke in se skozi prakso naučila pomagati drugim, da najdejo svojo pravo motivacijo in zaživijo zdravo, srečno in lepo življenje. Trenutno obiskujem tečaj za prehranskega svetovalca ter specialista za alternativno prehrano.

 

Kdo sem Andrej Rantaša?

 

Izzivi nas navdihujejo, zato je potrebno biti na njih dobro pripravljen.

Že kot otrok sem izzive iskal v gibanju in v športu, zato sem že pri sedmih letih začel trenirati tenis. Pri 16. letih me je pot zanesla v fitnes, kjer sem želel pridobiti na mišični masi in moči, in s tem izboljšati ne samo izgled, ampak tudi zmogljivost, saj sem takrat še treniral košarko. Leta 2000 sem začel tudi delati kot vaditelj v fitnesu, kar je kasneje preraslo v osebno trenerstvo. Ljubezen do gibanja in oblikovanje telesa traja že več kot 20 let. Namreč takrat sem se začel zanimati za dvigovanje uteži, prehrano in spoznavanje telesa do potankosti. Sam “bodybuilding” te nauči veliko o sebi, preizkusi tvojo vztrajnost ter disciplino, gradi močno osebnost in ti tako pomaga na vseh področjih življenja.

Danes mi to vsekakor koristi, saj postati dober trener, brez izkušenj ter ustreznega znanja je seveda nemogoče. Verjamem v vseživljenjsko učenje, zato se še danes redno izobražujem po svetu, največ na področju preoblikovanja telesa, priprave športnikov ter prehranske znanosti. Ker pri nas tega znanja nisem našel, sem večina izobraževanj opravil v tujini (USA, Švedska, Anglija,..) in si pridobil kar nekaj licenc. Kar pa je še bolj pomembno, pridobil sem zelo veliko znanja, ki ga lahko danes koristim, ne samo pri športnikih ampak tudi pri splošni populaciji.

 

Kot osebni trener danes delujem na različnih področjih:

 

 • treningi za preoblikovanja telesa (izguba maščobe, povečanje mišične mase),
 • trening za rekreativne in vrhunske športnike (povečanje moči, mišična vzdržljivost,
 • funkcionalna hipertrofija),
 • prehranski coaching,
 • post – rehabilitacija (kolena, ramena, hrbtenica)
 • svetovanja in predavanja za podjetja.

 

Kaj zajema program in prednosti programa?

Ob nakupu programa prejmeš bogat on-line priročnik z več kot 40. strani vsebine in presenečenje:

  • Doživljenjski dostop do programa.
  • Opis in razlago makrohranil in kje jih najdete.
  • Kako si izračunati dnevne energijske potrebe?
  • Kako se pravilno lotiti izgube telesne teže?
  • Izobraževalno vsebino iz področja prehrane.
  • Kaj je potrebno vedeti in biti pozoren pri treningu zadnjice?
  • Kako se pravilno lotiti treninga in preoblikovanja telesa?
  • Opisi in obrazložitev vaj v besedi, sliki in z video vsebino.
  • Ogrevanje in vaje za aktivacijo.
  • Video prikaz in razlaga vseh vaj.
  • Najino 100% podporo 24/7 pri prehrani kot pri treningih.
  • Presenečenje – E-knjigo Kaj naj jem? – 2 knjigi, kar 60 okusnih receptov

 

Kako so prikazane vaje za izvedbo?

 

Priročnik je sestavljen z besedilnim, slikovnim kakor tudi video prikazom za čim lažjo izvedbo le-te. Potrudili smo se, da so navodila preprosta in strokovna.

 

Primer prikaza videa za izvedbo vaje na YouTube:

 

 

Z video vsebino vaje preprosto in strokovno:
 • razložimo pravilno držo in
 • pravilno  izvedbo vaje

Še vedno ne veš ali je program primeren zate?

 

Z Aido sva pripravila video v katerem sva odgovorila na nekaj vaših najpogostejših vprašanj in upava, da bo odločitev o nakupu programa preprostejša.

 

 • Ta program je namenjen tako tistim, ki so bolj na začetku svoje poti v svetu treninga in tistim, ki so v tem že kar nekaj časa. Vse je odvisno od tega, kako intenzivno boste trening opravili sami.
 • Oba veva, da potrebuješ le malo pomoči in motivacije, da končno začneš oblikovati postavo, v kateri se boš dobro počutila, da boš postala samozavestna in končno spet oblekla najljubši kos oblačila.
 • Veva tudi, da zaradi vsakodnevnih obveznosti težko najdeš čas za trening, zato so le ti napisani tako, da si jih boš sama časovno prilagodila.
 • Veva, da lahko tudi TI ponovno najdeš motivacijo za trening in napredovanje.
 • Veva, da lahkot tudi TI spremeniš svoj izgled s treningompravilno prehrano, vsekakor pa boš polna energije in pripravljena na nove podvige.
 • Veva, da boš tvoje telo učvrstila, morda izgubila kilogram in več.
 • Veva, da TI s programom lahko pomagava uresničiti zastavljen cilj.

 

Cena programa:

 

samo 39,90 €

 

Klik na video vsebino najpogostejša vprašanja o programu:

 

 

V kolikor nisi prepričana, da si vaje opravila dovolj dobro ali si pri tem želiš  pomoč, naju lahko kontaktirate z zasebnim sporočilom na socialnih omrežjih ali na e-poštni naslov:  info@strengthclinic.eu

Z veseljem ti nudiva najino 100% podporo 24/7.

 

Hvala tebi in vsem, ki se še boste odločile za najin program!  Tvoje zaupanje nama veliko pomeni. Vesela bova tvojega mnenja o najinem programu 8-tedenski izziv z Aido. Pošlji nama sporočilo in povej ali ti je bil program všeč, midva pa te bova nagradila z majhnim darilom.

Želiva ti obilo užitkov ob treningu z nama!

Aida in Andrej

 

 

 

Priročnik je sestavljen z besedilnim, slikovnim kakor tudi video prikazom za čim lažjo izvedbo le-te. Potrudili smo se, da so navodila preprosta in strokovna.

 

Primer vaje iz priročnika:

B1.) Romunski mrtvi dvig s palico, 3 x 12 – 15, počitek 15s
Stopite v začetni položaj v širini ramen, stopala so rahlo nazven.
Kontrolirano potiskajte boke nazaj in se spuščajte navzdol. Kolena so ves čas giba
rahlo pokrčena. Palico držite ves čas s stegnjenimi rokami ob telesu. Pazite, da je
hrbet ves čas zravnan. Na poti navzgor potiskajte boke naprej in stiskajte zadnjico.
Če vam ta gib dela težave predlagava, da si pod prste na stopalih podložite pribl. 2
cm plošček, oziroma malo utež.

 

Primer in prikaz vaje iz priročnika v video izvedbi:
 • razložimo pravilno držo, in
 • pravilno  izvedbo vaje

Prikaz Romunskega mrtvega dviga s palico:

 

 

Scroll to Top