... več kot le trenerstvo.

Treniraj z mano

Testiranje strukturnega ravnovesja

S testiranjem strukturnega ravnovesja ugotovimo neravnovesja med mišicami in posledično dobimo možnost izboljšanja le tega.

Osebni trening – 2 x tedensko

Osebni trening 2x tedensko s trenerjem v fitnesu. Paket zajema: začetni sestanek in priprava načrta za dosego cilja, individualni program vadbe, oblikovanje in svetovanje jedilnika skozi celotno obdobje sodelovanja, e-knjiga Kaj naj jem.

Osebni trening – 3 x tedensko

Osebni trening s trenerjem 3x tedensko v fitnesu. Paket zajema: začetni sestanek in priprava načrta za dosego cilja, individualni program vadbe, oblikovanje in svetovanje jedilnika skozi celotno obdobje sodelovanja e-knjiga Kaj naj jem.

Trening športnikov

Trening športnikov je namenjen posameznikom, ki želijo izboljšati svojo zmogljivost v športu. Treningi so načeloma bolj kompleksni ter so individualno prilagojeni posamezniku. Glede na posamično obdobje oz. fazo je zato periodizacija ključnega pomena.

Posamezna ura treninga

Ura osebnega treninga zajema: trening, svetovanje, pomoč pri izvedbi vaj, pomoč pri prehrani in sestavi jedilnika.

Skupinski treningi za podjetja

Pošljite vaše povpraševanje preko obrazca ali klika povezave spodaj, da se dogovorimo za sestanek.

On-line / hybrid trening

Treningi na daljavo potekajo tako, da trenirate po individualnem programu sami v vašem fitnesu ali doma. Pripravimo vam individualni trening program glede na vaše zmogljivosti, zdravstveno stanje, želje, cilje, opremo.

8-tedenski izziv z Aido

8-tedenski izziv z Aido. Odličen online program treningov in prehrane za preoblikovanje telesa. Edini pogoj je, da imaš dostop do fitnesa in volje do uspeha. Program je namenjen tako začetnikom, kot tistim, ki fitnes že obiskujejo.

Active Home – Trening doma

Enostaven vodič skozi trening doma in prehrano za izboljšanje zdravja in doseganje vaših ciljev za telesno pripravljenost. Program je namenjem vsem, ki nimajo časa za obsik fitnes centra, vendar bi se rabi razgibali. Trening lahko opravite tudi na službeni poti.

Scroll to Top