... več kot le trenerstvo.
,

KAJ NAJ JEM? #10 e-knjiga

9,90

e-Knjiga #10 s 30. okusnimi fit recepti za vsak dan.

Šifra: kajnajjem10 Kategoriji: , Oznaki: ,

Predstavljamo vam našo novo e-knjigo #10 z naslovom “Kaj naj jem?“, ki vsebuje 30 novih slastnih fit receptov.

V tej e-knjigi boste našli recepte za zdrave, hranljive in okusne jedi, ki jih lahko uživate kadarkoli v dnevu.

E-knjiga obsega več kot 70 strani v PDF formatu in vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki vam bodo pomagale doseči vaše prehranske cilje. Vsaka jed je opremljena s privlačno sliko, ki vam bo pomagala pripraviti okusen obrok, ki ga boste z veseljem delili s svojimi prijatelji in družino.

Recepti so razčlenjeni na makrohranila in energijske vrednosti (kcal), kar vam bo omogočilo, da natančno spremljate svoj vnos hranilnih snovi in ​​kalorij. Poleg tega je vsaka jed označena s črtno kodo, ki jo lahko hitro skenirate in vnesete v aplikacijo MyFitnessPal, kar vam bo olajšalo spremljanje vašega dnevnega vnosa hranilnih snovi.

V tej e-knjigi boste našli recepte za okusne zajtrke, priloge, glavne jedi in sladice, ki so pripravljene s skrbno izbranimi sestavinami, ki vam bodo pomagale pri vašem zdravem prehranjevanju. Naši recepti so preprosti za pripravo, tako da boste lahko uživali v okusni hrani brez stresa ali zapletenih postopkov.

Ne glede na vaše prehranske cilje, vam bo naša e-knjiga “Kaj naj jem?” pomagala doseči vaše cilje in vam zagotovila obilico okusnih obrokov, ki jih boste z veseljem pripravljali in uživali.

Še dodatek v e-knjigi:
  • Recepti, ki vsebujejo arome, beljakovine, namaze, sladila so opremljeni z linki za hitro nakupovanje v spletni trgovini.
  • Recepti so označeni s simboli za (V) vegetarijanske, (VE) veganske, recepte (DF) brez mlečnih izdelkov,  (GF) brez glutena,  (N) vsebujejo oreščke in tiste, ki so pripravljeni še posebej (Q) hitro.
  • Še dodatno označeni recepti s simboli (P) visoka vsebnost beljakovin, (LC) nizka vsebnost OH, (LF) nizka vsebnost maščob, (C) nizka energijska vrednost

 

Želimo vam veliko užitkov pri ustvarjanju in uživanju v naših okusnih receptih. Prepričani smo, da boste ob nakupu naše e-knjige pridobili nove ideje za zdrave obroke, ki bodo všeč celotni družini. Sledite nam in bodite obveščeni o novih receptih, ki vam bodo pomagali ohraniti zdrav način življenja.

Dober tek!

Scroll to Top