... več kot le trenerstvo.

Zmogljivost

Vsak človek je edinstven. In vsak del telesa je namenjen določenemu gibanju, in s tem povezanimi prednostmi in slabostmi. Z vsakim gibom, telo poskuša nadomestiti slabosti v samem telesu. Na primer, težava pisarniških delavcev se kaže z bolečinami v hrbtu, težave nogometašev v nestabilnem kolenu. Logično je, da se večina ljudi skuša osredotočiti na svoje prednosti, a ne vedo, da s tem samo krepijo slabosti.

Samo z dobro oceno strukturnega ravnovesja, ter z ugotovljenimi individualnimi neravnovesji, potrebami in zahtevami, ki jih pri posamezniku spoznamo, lahko razvijemo resen program vadbe. S tem boste dosegli svoje cilje zelo učinkovito in dolgoročno.

Različne metode treninga in postopno oblikovanje vašega cikla treningov vas drži v stalnem stanju napredovanja. Takoj, ko se vaše telo navadi določenih metod, naredimo nov program, ki pomaga k hitrejšemu zastavljenemu cilju in boljši osredotočenosti.

Edini način za izboljšanje zmogljivosti ter optimiziranje telesa je, da najdemo najšibkejši člen v človeku in ga naredimo močnejšega.

 V ta namen optimiziramo vašo regeneracijo in prehrano, da bi s tem:

  • podprli vaše treninge,
  • povečali vašo učinkovitost,
  • izboljšali funkcionalno učinkovitost gibanja,
  • izboljšali vaš videz in dobro počutje

Vas zanima več o strukturnem ravnovesju?

Scroll to Top