... več kot le trenerstvo.

Zdravje

Vsakodnevni izzivi od vas zahtevajo uspešnost. Včasih bolj, včasih manj. Toda stalne izzive in obremenitve s strani okolja, dela in prostega časa, načenjajo naše moči in naše zdravje. Vaše zdravje je osnova za vaš uspeh. To zagotavlja, da lahko psihično in fizično obvladujemo vsakdanje življenje na učinkovit in donosen način.

Zdravje je temelj vaših sposobnosti.

Vsak sistem v človeškem telesu je odvisen drug od drugega – zlasti hormonsko ravnovesje. Morebitna neravnovesja, še dodatno povzročijo težave. Tako je večina civilizacijskih bolezni, kot so debelost, diabetes, srčni napad, kap ter rak, ne genetskih, temveč so posledica načina življenja in jih povzročajo okoljski dejavniki. Vendar so ta neravnovesja lahko reverzibilna.

Vsaka celica v našem telesu ima svojo nalogo. Da bi ohranili zdravje in delovanje naših celic, je potrebna energija. Več energije kot ima celica, močnejša in bolj odporna je na zunanje vplive iz okolja, in odpornejša na prezgodnje staranje. Zadostna energija je osnova za zdravo življenje.

Kadar zmanjšamo našo raven energije, se lahko spočijemo. Če ena od vaših celic nima energije, umre.

V kolikor ste zainteresirani za zaščito vaših celic in svojih sposobnosti v visoko starost, boste morali nekaj narediti. Z metodo Biosignature, vam oblikujem temelje in strategijo po vaši meri, za zdravo in uspešno življenje.

 

Scroll to Top