... več kot le trenerstvo.

Riževa kaša- Cream of rice, 2 kg Applied Nutrition

27,90

CREAM OF RICENOVO v PONUDBI – Riževa kaša

• kompleksni ogljikovi hidrati
• hitra in enostavna prebava
• odličen okus
• vir energije
• nizka vsebnost sladkorja
• nizka vsebnost maščob
• 67 odmerkov
• 25g kompleksnih OH na 30g

Počisti
Šifra: riževa-kaša Kategorije: , ,

NOVO V PONUDBI!

Kompleksni ogljikovi hidrati – lahka prebava – odličen okus – vir energije – 2kg -67 porcij

Riževa kaša za hiter, okusen in lahko prebavljiv obrok

Odličen vir kompleksnih OH, ki si jih pripraviš po želji in ne obtežijo tvojega trebuha.
Applied Nutrition ti predstavlja nov izdelek riževa kaša 2kg, ki je odlična za pripravo okusnih, hranljivih obrokov, ki ti ne obležijo v želodcu saj so zelo lahko prebavljivi. Je tudi odlične vir energije, saj te nasiti in pripravi na dan, ki je pred teboj.

Gre za odličen in lahko prebavljiv vir ogljikovih hidratov, ki jih lahko prilagodiš svojim potrebam. Vanjo lahko dodaš beljakovine, dropse, sadje in si v manj kot dveh minutah prirpaviš okusen ter hranljiv obrok. Primeren je tudi za ljudi s prebavnimi težavami.

Riž je eno najbolj pogosto uporabljenih živil, ki ga cenimo v dietni prehrani in tudi kulinariki. Je lahko prebavljiv, daje nam energijo, dobro vpliva tudi na našo prebavo in črevesno floro in nam ne povzroča alergij. Pri pripravi vpija tekočino zato je odlične nosilec okusa in dodatkov.

Riževo kašo lahko kuhamo v vodi, zelenjavi, juhi ali mleku. V sladko riževo kašo lahko dodaš še rozine, jabolka, oreščke, flavo dropse, dodaš lahko tudi beljakovine v prahu in si kašo oz. obrok beljakovinsko obogatiš.
Priprava riževe kaše predstavlja odličen obrok po napornem treningu. Primerna je tudi za zajtrk a si jo lahko privoščip v prav vsakem trenutku. Primerna je tudi za otroke, starejše, ljudi, ki imajo težave s prebavo in povišan holesterol in tudi kot postoperativna dieta.

Uporabiš jo lahko tudi za kuhanje ali pečenje svojih najljubših receptov. Z njo lahko zgostiš tudi juho ali omake. Njena tekstura in okusen kremast okus, te bosta zagotovo prepričala.
Riževa kaša je primerna tudi za vegeterijance in vegane (z izjemo okusa Toffee piškot, ta namreč vsebuje posneto mleko v prahu).

Najboljše od vsega- riževa kaša je na voljo v 5 različnih okusih:
• Jabolčni drobljenec
• Malina
• Toffee piškot
• Golden sirup
• Brez okusa -nevtralen okus

Riževa kaša vsebuje 25g kompleksnih ogljikovih hidratov na 30g oz. en odmerek. Dobro in brez kep se meša tako s hladno kot tudi toplo tekočino (vodo, mlekom, juho, ovsenim napitkom …). Primerna je tudi za vegane z izjemo okusa Toffee piškot.

Priporočena uporaba:
Riževo kašo si lahko pripraviš na dva različna načina:
1 način: Zmešaj 1 merico 30g z 100-150ml vrele vode. Dobro premešaj in pusti stati 1-2 minuti. Jej in uživaj.
2 način: Zmešaj 1 merico 30g z 100-150ml hladnega mleka ali hladne vode in dobro premešaj. Za 2 minuti daj v mikrovalovno pečico. Še enkrat premešaj in uživaj.
Odlično se dopolnjuje z beljakovinami, flavo dropsi ter granolo.

Sestavine:
Jabolčni drobljenec: bela riževa moka, sol, sukraloza, mleti cimet, aroma
Golden sirup: bela riževa moka, sol, sukraloza, aroma, barvilo navadni karamel E150a
Malina: bela riževa moka, aroma, sol, sukraloza
Toffee piškot: bela riževa moka, aroma, posneto mleko v prahu, sol, barvilo E150a, sukraloza
Brez okusa: bela riževa moka

Pakiranje: 2kg

Opozorilo:
Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.
Hranite v suhem in temnem prostoru.

Okus

, , , ,

Teža

Sestavine:

Jabolčni drobljenec: bela riževa moka, sol, sukraloza, mleti cimet, aromaGolden sirup: bela riževa moka, sol, sukraloza, aroma, barvilo navadni karamel E150aMalina: bela riževa moka, aroma, sol, sukralozaToffee piškot: bela riževa moka, aroma, posneto mleko v prahu, sol, barvilo E150a, sukralozaBrez okusa: bela riževa moka

 

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Scroll to Top