... več kot le trenerstvo.
↓ 25%
,

Vitamin D3 (100 kps) Reflex Nutrition

14,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,90.

PREHRANSKO DOPOLNILO

Vitamin D3 telo potrebuje za vzdrževanje pravilnega delovanja mišic in imunskega sistema, pa tudi za zaščito pred boleznimi in ohranjanje zdravih kosti in zob.

Vitamin D je znan kot vitamin sonca, saj sintetizira, ko je koža izpostavljena sončni svetlobi. Ko niste izpostavljeni sončni svetlobi je telo ne proizvaja, zato je priporočljivo dodajanje v obliki prehranskega dopolnila.

Vitamina D3 športniki in rekreativci pogosto uporabljajo za podporo imunskemu sistemu in optimalnemu delovanju mišic.

Ni na zalogi

Šifra: vitad3300-1 Kategoriji: ,

Vitamin D3, 100 kapsul, 2000 i.u. na kapsulo.

Vitamin D prispeva k ohranjanju normalnega delovanja mišic in normalnemu delovanju imunskega sistema.

Ključne prednosti vitamina d3:

Telo lahko vitamin D prozivaja samo pod vplivom sončnih žarkov, kar je razlog, da vitamin D3 imenujemo tudi za “sončni vitamin”. Mladim in starejšim ljudem navadno primanjkuje vitamin D, običajno v zimskih mesecih, lahko pa tudi zaradi sodobenga načina življenja, zato se priporoča uživanje vitamina D3 kot dodatek k prehrani.

Obstajata le dva zanesljiva vira vitamina D in to sta izpostavljanjem sončnim žarkom skoze vse leto li v obliki prehranskega dopolnila. Nekateri ljudje so sicer mnenja, da lahko pozimi dobijo dovolj vitamina D preko hrane,a to ne drži. Zelo malo hrane vsebuje vitamin D, če pa ga že so te vrednosti tako nzike, da ne zadostijo dnevnim potrebam telesa.

Najpogostejši simptomi pomanjkanja vitamina D so:

pridobivanje teže
zmanjševanje kostne mase in zlomi
izčrpanost in splošna utrujenost
mišični krči in slabost
bolečine v kosteh in sklepih
težave s sladkorjem v krvi
slab imunski sistem (dovzetnost za okužbe)
znižane vrednosti kalcija
nihanja razploćenja in razdražljivost
depresija

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte z usposobljenim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, ste noseči ali dojite ali če imate kakršno koli znano ali sumljivo zdravstveno stanje ali če jemljete katero koli zdravilo na recept ali OTC. Ne uporablja se kot nadomestek raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu, proč od otrok. Ne prekoračite predlagane uporabe. Glede alergenov glejte sestavine v krepkem tisku.

NETO KOLIČINA: 100 kapsul zadostuje za 100 odmerkov.

SESTAVA (1 kapsula): 50ug vitamina D3 (1000% priporočene dnevne količine).

SESTAVINE: sredstva za povečanje volumna (maltodekstrin, mikrokristalinska celuloza), kapsula iz trdne želatine (goveja želatina), holekalciferol, sredstva proti strjevanju (kalcijev silikat, magnezijev stearat, silicijev dioksid).

VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA:najmanj do datuma,označenega na embalaži. Serija (lot) je označena na embalaži.

NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 1 kapsulo dnevno, z obrokom. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina:1 kapsule dnevno. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.!

Blagovna znamka Relfex Nutrition je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.
Scroll to Top