... več kot le trenerstvo.
↓ 14%
,

Protein Crunch bar 12 X 60g, Applied Nutrition

29,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 29,90.

Nova proteinska čokoladica britanskega proizvajalca za vse tiste, ki imate radi čokolado, karamelo in hrustljavost.

  • 🍫 Sočna tro-slojna tekstura z mehko karamelo, hrustljavo osnovo in belgijskim čokoladnim prelivom.
  • 🍫 20g beljakovin na čokoladico
  • 🍫 Nizka vsebnost sladkorja
  • 🍫 Visoka vsebnost vlaknin
  • 🍫 Testirano za profesionalne  športnike
Šifra: ANbar60,12x60g Kategoriji: ,

Proteinska čokoladica Applied Nutrition 60g

20g beljakovin |malo sladkorja| visoka vsebnost vlaknin

Čokolado poznamo vsi. In radi jo imamo skoraj vsi. Danes jo dobimo na vsakem vogalu. A obstaja ključna razlika, ki loči dobro čokolado od slabe. Pravzaprav jih je več. Kakovost same čokolade oz. kakavovih zrn, vsebnost sladkorja in drugih sestavin. Nova proteinska čokoladica, ki vsebuje belgijsko čokolado, ki spada med najkakovostnejše čokolade na svetu, krispiji za hrustljav občutek in poln okus čokolade, visoka vsebnost vlaknin in beljakovin. Vse sestavine proteinske čokoladice so bile testirane za zagotavljanje najvišje kakovosti in vsebnosti navedenih sestavin.

Sočna troslojna tekstura z mehko karamelo, hrustljavo osnovo in belgijskim čokoladnim prelivom, 20 g beljakovin, malo sladkorja in visoka vsebnost vlaknin. Nova proteinska čokoladica britanskega proizvajalca za vse tiste, ki imate radi čokolado, karamelo in hrustljavost.

  • 20g beljakovin na čokoladico
  • Nizka vsebnost sladkorja
  • Visoka vsebnost vlaknin
  • Testirano za profesionalne  športnike

Proteinska čokoladica je primerna za vse, ki se radi posladkate in uživate v dobri čokoladi. Odlična je za malico ali kot nadomestek obroka, kadar nimaš časa za polnovreden obrok. Lahko jo poješ pred treningom za energijo ali po treningu kot zasluženo sladico s katero dobiš tudi 20g beljakovin.

 

Sestavine:

Proteinska čokoladica -okus Karamel z mlečno čokolado
Premaz iz mlečne čokolade s sladilom (25%) (sladilo Maltitol, kakavovo maslo, polnomastni mlečni prah, kakavova masa, emulgator lecitini (soja), naravni okus vanilije), karamelni sloj z vlakninami (18%) (polidekstroza, kondenzirano mleko, kakavovo maslo , Humactant sorbitol, emulgator mono in digliceridi maščobnih kislin, naravne arome, voda, sol, barvna navadna karamela, mlečni beljakovine, kolagenski hidrolizat, humactant glicerol, sojina beljakovina, sojini krispiji (6,7%) (sojina beljakovina, riževa moka Ekstrakt ječmenovega  slada, sol), voda, kokosovo olje, aromatiziranje, sredstvo za povečanje mikrokristalne celuloze, barvni karoten.

Proteinska čokoladica – okusBela čokoladna karamela
Premaz iz bele čokolade s sladilom (25%) (sladilo Maltitol, kakavovo maslo, prah iz polnomastnega mleka, emulgator lecitin, aroma naravne burbonske vanilije), sloj karamele z vlakninami (18%) (polidekstroza, kondenzirano mleko, kakavovo maslo, humecsien sorbitol Mono in digliceridi maščobnih kislin, naravne arome, voda, sol, barvna navadna karamela), mlečne beljakovine, kolagenski hidrolizat, himektanski glicerol, sojina beljakovina, sojini hrustljavčki (6,7%) (sojina beljakovina, riževa moka, ekstrakt ječmenovega slada, sol) , Voda, Kokosovo olje, Arome, Sredstvo mikrokristalne celuloze, Barva Karoten.

Oglejte si alergene v krepkem tisku. Vsebuje lahko: jajca, arašide in oreščke.

Opozorilo:Prekomerna uporaba (več čokoladic na dan) lahko povzroči odvajalne učinke. Shranjujte na hladnem (<18 ° C) in posušite. Zaščitite pred soncem.

Preizkušeno za profesionalne športnike:

Vsaka sestavina v tej seriji je strogo nadzorovana in testirana za prepovedane snovi pred proizvodnjo v okviru nadzorovanega programa. Končni izdelki se nato izdelajo in pakirajo v laboratoriju, ki je akreditiran po ISO 22000, BRC, GMP in Halal, da bi zagotovili najvišjo raven zagotovila, da so za izdelki primerni in varni za športnike.

P.S. Proteinska čokoladica je na voljo v dveh okusih: bela čokolada s karamelo in karamel s čokoladi. Lahko si izbereš paket mešano, tako da preizkusiš oba okusa.

Okus

, ,

Na 60g (Bar) Na 100g
Energija 214 kcal / 895kJ 357 kcal / 1492kJ
Maščobe 8,9 g 15 g
Od tega nasičene maščobe 6,1 g 10 g
Ogljikovi hidrati 16 g 26 g
Od tega sladkorji 1,8 g 3,0g
Od tega polioli 12 g 20 g
Vlaknine 5,0 g 9,4 g
Beljakovine 20,0 g 33,0 g
Soli 0,34 mg 0,56 mg

Applied Nutrition
Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Scroll to Top