... več kot le trenerstvo.
,

Premium ProFlora 30kps

40,10

Takoj odpravi napihnjenost, uredi prebavo in zniža vnetje, zelo učinkovita je za IZGUBO TREBUHA, saj to, da zniža vnetje igra ključno vlogo pri tem procesu!

Poveča zaščito telesa pred zastrupitvijo s hrano ali pijačo,

dokazano zmanjša verjetnost okužb zgornjih dihalnih poti
izboljša prebavo laktoze, izboljša profil maščob v krvi (holesterol) in preprečuje zaprtje.

Izboljša kožo ter preprečuje nalaganje maščobe na stegnih in zadnjici zaradi izjemnega vpliva na izboljšano izločanje strupov.

Posebna kapsula DR HPMC kapsula (Delayed Release) z zapoznelim delovanjem omogoča organizmom dostop do črevesja kjer lahko pomagajo uravnavati črevesno floro, primerna za ljudi, ki ne uživajo dodatkov živalskega izvora

Premium ProFlora količina

Šifra: preProFLora Kategoriji: ,

Kakšna je razlika med navadnim magnezijem in magnezijem v obliki kelata?
Reflex Magnezij bisglicinat v obliki kelata z visoko biološko vrednostjo iz podjetja Albion Laboratories, Inc.

Magnezij bisglicinat ima 80% višjo biološko vrednost (z malo ali brez stranskih učinkov), v primerjavi z drugimi oblikami, kot so magnezijev citrat, ki ima 90% biološko vrednost (z možnim odvajalnim stranskimi učinkom), ali magnezijev oksid s samo 4% biološko vrednostjo.

Mnogim športnikom in rekreativcem primanjkuje magnezija, ki je pomemben pri proizvodnji energije in sodeluje v več kot 300 reakcijah v telesu.

Vitja.si. Najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.

Scroll to Top