... več kot le trenerstvo.
,

Nexgen PRO 90 kapsul

19,90

33 sestavin (vitamini, aminokislinsko obdelani minerali, antioksidanti, rastlinski izvlečki, probiotiki)
– Igra ključno vlogo pri razstrupljanju telesa
– Pomaga pri uspešni izgubi maščobe
– Vitamin K2 poskrbi za boljše delovanje krvnega sistema in boljšo kostno strukturo v telesu
– Vsebuje Koencim Q10, ki deluje kot vir energije
– Nadpovprečno visok vir mineralov (železo, magnezij, cink, baker in mangan)
– Za okrepljen imunski sistem in urejeno prebavo poskrbi vsebnost probiotikov Bioperin® in Lactospore®
– Močan vir antioksidantov (ekstrakt zelenega čaja in gozdnih pešk)

Šifra: nexgenPro90 Kategoriji: ,

Reflex Nexgen PRO multivitaminski dodatek vsebuje 33 posameznih sestavin, kot so vitamini, aminokislinsko obdelani minerali, antioksidanti, rastlinski izvlečki in probiotiki.

Je eden izmed najpomembnejših dodatkov k prehrani pri hujšanju oz. izgubljanju maščobe, saj igra ključno vlogo pri razstrupljanju telesa kar je ena izmed najpomembnejših faz pri uspešni izgubi maščobe!

Reflex Nexgen PRO je najbolj napreden multivitaminsko-mineralni kompleks na trgu. Formuliran z višjimi dozami najpomembnejših vitaminov in mineralov ter dodanimi zeliščnimi ekstrakti in probiotiki.

► Multivitaminsko-mineralni kompleks v kapsuli – učinkovine niso stisnjene v tableti
► Večkratno dnevno doziranje za boljši izkoristek sestavin
► Minerali v obliki kelata in bisglicinata za boljšo absorpcijo
► Izdelano v farmacevtski proizvodni enoti
► Najbolj napredni multivitaminski dodatek na našem trgu!

Reflex Nexgen PRO je je formuliran z višjimi dozami najbolj pomembnih vitaminov in mineralov ter ima dodane še druge telesu koristne zeliščne ekstrakte in probiotke. Pomaga pri uravnavanju imunskega sistema med in po intenzivni fizični vadbi, pri uravnavanju živčnega sistema, kognitivnih sposobnosti in normalnega funkcioniranja mišic. Idealen za tiste, ki si želijo najboljše in tiste, ki trenirajo na maximumu svojih sposobnosti.

Zakaj Reflex Nexgen PRO ni običajen multivitaminski dodatek?

1.Ker vsebuje vitamin K2, ki je najvišja biološko aktvina oblika K vitamina. V zadnjem času znanstveniki spoznavajo njegovo pomembno vlogo pri delovanju krvnega sistema in kostne strukture v telesu.
2.Vitamin B12 v obliki Metilkobalamina, ki ga telo bolje izkoristi kot običajno obliko vitamina B12.
3.Nexgen vsebuje SeLECT® selen. Izdeluje ga podjetje Sabinsa in velja za daleč najbolj čisto obliko selena.
4.Lutein BIOLUT ester. Lutein je rumeno barvilo v rumenjaku, nekaterih algah, številnih rastlinah in celicah rumene pege na zadnji strani očesnega zrkla. Dokazana je povezava med večjo koncentracijo luteina in manjšo nevarnostjo degeneracije rumene pege, poglavitnega vzroka za slepoto starejših.
5.Vsebuje dve zelo močni obliki antioskidantov – ekstrakt zelenega čaja in ekstrakt grozdnih pešk.
6.Dodan ima tudi koencim Q10, ki deluje kot vir energije za večino celic v telesu, še posebej v srcu.
7.Viskoka vsebnost vitaminov A, B6, C, D, E in drugih pomembnih vitaminov. Sestavine so prilagojene evropski zakonodaji, kar zagotavlja visok standard kakovosti.
8.Minerali kot npr. železo, magnezij, cink, baker, mangan so vezani s pomočjo aminokislin za boljšo absorbcijo in izkoristek mineralov. Tak vir mineralov uporablja le majhen vir najdražjih vitaminskih tablet na našem trgu. Minerali so iz najkakovostnejših virov, kar igra ključno vlogo pri učinkoviti absorbciji le teh in posledično izkoristek v telesu!!!
9.Poleg tega najdete v Nexgen vitaminskih tabletah tudi Bioperin® in Lactospore® probiotike, ki skrbijo za urejeno prebavo in okrepjen imunski sistem.
10.Magnezij – najbolj pomemben mineral za športno aktivne!
Magnezij je nujno potreben za proizvodnjo celične energije. Zadostna raven v telesu je pomembna za delovanje mišic, zmanjšuje utrujenosti, uravnava delovanje metabolizma in sintezo beljakovin. V treh kapsulah Reflex Nexgen® PRO je kar 200 mg magnezija v najbolj biološko razpoložljivi obliki – magnezijev citrat. Ta ima bistveno boljšo biološko vrednost kot magnezijev oksid, ki ga najdete v večini drugih multivitaminskih dodatkov.
11. Podpora antioksidantov
Športna vadba in druge oblike stresa povečujejo raven oksidacije v našem organizmu. Reflex Nexgen® PRO vsebuje širok in raznolik spekter antioksidantov v visokih odmerkih najbolj kakovostnih sestavin; DeltaGold® delta- tokotrienoli , LYC-O-Mato® (naravni likopen), BIOLUT™ lutein estri, ekstrakt grozdnih pešk, ekstrakt zelenega čaja, Selen SELECT® in naravni koencim Q10.
Uporaba: 1 do 3 kapsule dnevno z obroki.

Garancija:

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu in naključno testirano po ISO17025 standardu

Reflex Nexgen® PRO hranilne vrednosti 3 kapsule % PDV
Vitamin A 800 µm 100
Vitamin D3 50 µm 1000
Delta-Tocotrienols 10 mg n/p
Vitamin K2-MK7 75 µm 100
Vitamin C 200 mg 250
Thiamin 20 mg 1818
Riboflavin 20 mg 1429
Niacin 20 mg 125
Vitamin B6 20 mg 1429
Folna kislina 600 µm 300
Vitamin B12 100 µm 4000
Biotin 150 µm 300
Pantothenična kislina 20 mg 333
Magnezij 200 mg 53
Cink 15 mg 150
Baker 1000 µm 100
Mangan 1 mg 50
Selenij  55 µm 100
Krom 100 µm 250
Boron 2 mg n/p
Choline 10 mg n/p
Coenzyme Q10 10 mg n/p
Grapeseed 95 mg n/p
Inositol 20 mg n/p
Luetin 10 mg n/p
Lycopene 3 mg n/p
Piperine 5 mg n/p
Quercetin 20 mg n/p
Lactospore spore 50.000.000 n/p

SESTAVINE: V dveh želatinastih* (goveja želatina, črni železov oksid) kapsulah: USP magnezijev citrat, askorbinska kislina, izvleček zelenega čaja (95% polifenolov, izvleček grozdnih pešk (95% proantocianidinov), cinkov L-monometionin, nosilci (mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat), L-selenometionin (Selenium SeLECT®), likopen (LYC-O-Mato®), menakinon-7 (MenaquineGold™) iz fermentiranega in razmaščenega izvlečka sojine moke, tokotrienoli kot DeltaGold® (35% vseh tokotrienolov, od tega 84-92% Delta tokotrienol, 8-16% Gamma tokotrienol), pridobljen iz anata, maltodekstrin, kvercetin, nikotinamid, piridoksin hidroklorid, riboflavin, holekalciferol, kalcijev pantotenat, holin bitartrat, inozitol, tiamin hidroklorid, natrijev borat, lutein kot Biolut™ (Tagetes Erecta (mehiški ognjič), cvet (90% lutein estrov, od teh 45% Trans lutein)), bakrov aspartat, koencim Q10, LactoSpore® Bacillus coagulans, retinil acetat, manganov aspartat, piperin (Bioperine®), nosilec (silicijevega dioksida), krom pikolinat, pteroilmonoglutamična kislina, D-biotin, metilkobalamin.

* “Ni primerno za posameznike, mlajše od 18 let”.

VSEBNOST ALERGENOV: Glej odebeljen tisk.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: najmanj do datuma označenega na spodnjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na spodnjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: Trikrat dnevno zaužijte 1 kapsulo z obrokom.
Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za vegetarijance. Priporočena dnevna količina: 3 kapsule.

POZOR: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Ne zaužijte več kot 1 tableto naenkrat in ne več kot 3 tablete dnevno. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd.

 

Reflex
Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.

Scroll to Top