... več kot le trenerstvo.
↓ 6%
, ,

NATURAL WHEY 2,27KG

84,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 84,90.

Natural Whey je beljakovinski napitek v najbolj naravni obliki. Ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom in sladkorjev.
sirotka bio pašne reje goveda iz EU ali Nove Zelandije
Podobno kot Instant Whey ima zelo visoko biološko vrednost. Vsebuje zelo visok delež BCAA aminokislin, ki so zelo pomembne za rast in regeneracijo mišičnega tkiva. Natural Whey vsebuje dodane prebavne encime Digezyme in probiotike Lactospore, ki omogočajo boljšo absorbcijo in prebavo beljakovin. To pomeni, da telo zaužite beljakovine mnogo bolje izkoristi.

Šifra: naturalw Kategorije: , ,

Natural whey so beljakovine

brez umetnih sladil, barvil in arom
sirotka bio pašne reje iz EU
vsebujejo malo maščob in oglijkovih hidratov
so bogate z BCAA aminokislinami za regeneracijo
z dodanimi probiotiki Lactospore in prebavnimi encimi Digezyme

Natural Whey je beljakovinski napitek v najbolj naravni obliki. Ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom in sladkorjev.
Podobno kot Instant Whey ima zelo visoko biološko aminokislinsko vrednost. Vsebuje zelo visok delež BCAA aminokislin, ki so zelo pomembne za rast in regeneracijo mišičnega tkiva.
Natural Whey vsebuje dodane prebavne encime Digezyme, ki omogočajo boljšo absorbcijo in prebavo beljakovin. To pomeni, da telo zaužite beljakovine mnogo bolje izkoristi.

Natural Whey vsebuje dodane prebavne encime Digezyme in probiotike, ki omogočajo boljšo absorbcijo in prebavo beljakovin. To pomeni, da telo zaužite beljakovine mnogo bolje izkoristi.

Muscle DriveTM – kot vsi beljakovinski dodatki Reflex Nutrition, ima tudi Reflex Natural Whey dodan L-glutamin in hidrolizat siroktinih beljakovin za še višje vrednosti najbolj pomembnih aminokislin. Dodane ima tudi prebavne encime in probiotike za boljši izkoristek zaužitih beljakovin in hitro absorpcijo.

Reflex Natural Whey je primeren za vse, ki si želite povečati vnos kvalitetnih beljakovin na naraven način. Primeren je za uporabo po športni vadbi ali kot nadomestek beljakovinskega obroka.

Uporabljen vir sirotke je skrbno izbran in le tako ustreza visokim standradom REFLEX izdelkov. Visoka vsebnost beljakovin, nizka vsebnost ogljikovih hidratov in maščob. Najpomembnejši podatke pa je, da so vse sestavine iz EU in pod strogim nadzorom, kar zagotavlja, da je NATURAL WHEY brez hormonov in težkih kovin, ki se lahko najdejo v številnih manj kvalitetnih beljakovinah.

Reflex Garancija:

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu in naključno testirano po ISO17025 standardu
Uporaba: Zaužijte 2 merice Natural Whey (25g) z 400ml vode ali mleka. Priporočamo 2 do 3 odmerke dnevno med obroki in en odmerek takoj po športni vadbi. Sestavine natural whey:

Mešanica sirotkinih beljakovin (÷ 87%) (koncentracija sirotkinih beljakovin (mleko), izolat sirotkinih beljakovin (mleko)), glutamin, vezan na peptide (mišični pogon) (pšenica), kakavov prah (samo sorta čokolade), aromatizacija, emulgator (SOYA lecitin) ), Barva (Beetroot Red (samo sorta jagod)), encimski kompleks (Digezyme®), barva (Beta karoten (samo sorta vanilije)), Bacillus Coagulans (LactoSpore®).
Glede alergenov, vključno z žiti, ki vsebujejo gluten, glejte sestavine krepko. Lahko vsebuje jajce.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Okus

, ,

Na 25g (porcija) Na 100g
Energija 95 kcal / 403kJ 381 kcal / 1611 kJ
Maščobe 1,1 g 4,5 g
Od tega nasičene maščobe 0,3g 1,2 g
Ogljikovi hidrati 1,1 g 4,3 g
Od tega sladkorji 0,6 g 2,4g
Vlaknine 1,4 g 5,6 g
Beljakovine 19,5 g 78 g
Soli 0,05 mg 0,18 mg
-nadomestne soli 0,11 mg 0,45 mg
Laktoza 0,6 g 2,4 g
Prebavni encimi (Digezyme) 40 mg 160 mg
Probiotiki (Lactospore) 50.000.000 spor 200.000.000 spor

 

 

natural whey

Blagovna znamka Relfex Nutrition je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.

Scroll to Top