... več kot le trenerstvo.
,

KREATIN MONOHYDRAT 500G

29,90

Najcenejši dodatek, ki dokazano poveča moč in umske-kognitivne sposobnosti, brez negativnih stranskih učinkov. Vrhunska zadeva za stare in mlade.

• Večja moč pri vsakdanjih opravilih kakor tudi pri športu.
• Primeren za rekreativce in vrhunske športnike, saj vsi želimo boljše delujoče mišice in možgane.
• Idealen dodatek za vse generacije.
• Izboljša regeneracijo ATP molekul, ki ki služijo kot vir energije pri različnih procesih.
• Kreatin lahko izboljša aktivnosti v vsakdanjem življenju, umske sposobnosti in zmanjša negativne vplive nevrodegenerativnih bolezni.
• Izboljša delovanje možganov, srca, jeter in izboljša funkcijo osteoblastov (celic, ki sodelujejo pri tvorbi kosti)
• Nedavne raziskave navedejo dobre argumente za jemanje kreatina pri spodbujanju zdravega staranja.
• Najbolj proučevan prehranski dodatek na svetu, produkt testiran po najvišjih standardih kakovosti.

Ni na zalogi

Šifra: crmo Kategoriji: ,

Za povečanje fizične zmogljivosti

Kreatin monohidrat je primeren za vsakogar, ki se posveča daljšim ali visoko intenzivnim treningim, z željo izboljšanja fizične pripravljenosti.

500g/ 100 odmerkov

Kreatin je naravno prisoten v telesu. Najdemo ga v vsaki celici, kjer ima funkcijo tvorbe energije. Telo ima zmeraj na zalogi okoli 100-150g kreatina. Od tega za opravljanje normalnih življenjskih funkcij porabi do 4g kreatina na dan. Polovica tega kreatina telo proizvede samo, ostalo pa moramo pridobiti iz hrane, ki jo zaužijemo.

Glavne prednosti kreatina:

Izboljša tvorbo ATP molekul, ki so ključne za mišične kontrakcije
Pozitivno vpliva na možganske funkcije
Najbolj učinkovit in proučevan dodatek za povečanje mišične mase
Idealen za športnike ali rekreativce, izjemno učinkovit pri starejših ali vegetarijancih.
Kako učinkuje KREATIN na naše telo lahko preberete v članku pod to povezavo…

Kreatin je kot dodatek k prehrani najbolj znanstveno raziskan produkt. Kreatin mnogi uporabljajo za povečanje vzdržljivosti, povečanje moči in mišične mase. Znanstveno potrjeno dvigne fizično sposobnost telesa za 15% pri hitrostnih športih in za 30% pri dvigu maksimalne moči. Kreatin prav tako zelo pozitivno vpliva na izboljšanje koncentracije in pospešuje regeneracijo.

Kreatin poveča sposobnost telesa, da proizvede energijo hitro. S tem pomaga trenirati hitreje in pogosteje, kar prinese hitrejše rezultate. Učinki se najbolj kažejo pri visoko intenzivni vadbi, kot so dvigovanje uteži in športih, kjer je potrebna eksplozivnost, kot so šprinti, nogomet, košarka in podobno.

Vsebnost kreatina se lahko med različnimi mišicami razlikuje tudi do 30%; bolj vzdržljive mišice, torej tiste, ki imajo več t.i. rdečih mišičnih vlaken, vsebujejo manj kreatina kot hitre mišice, ki imajo več belih vlaken.

Priporočena uporaba:

Dodajte en odmerek (5g) v vodo, zmešajte in popijte. Enkrat do dvakrat dnevno, pred ali po treningu. Po osmih tednih redne uporabe, naredite teden dni pavze in pričnite z novim ciklom.
Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Teža

Prehrambene lastnosti:

Odmerek: 1 merica (5g)

Vsebuje: 100 odmerkov

Vsebnost: Mikroniziran kreatin monohidrat 5000mg

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Scroll to Top