... več kot le trenerstvo.
,

Kofein, 90 kapsul, Applied Nutrition

18,90

🔥 NOVO v PONUDBI🔥  Kofein v kapsulah 90 odmerkov Applied Nutrition 100mg

  • 100mg čistega kofeina na kapsulo
  • hitro sproščanje energije
  • močan stimulans  na CŽS (centralni živčni sistem)
  • poveča energijo
  • zmanjša občutek energije
  • rastlinske kapsule
Šifra: kofein-90-applied-nutrition Kategoriji: ,

Kofein 100mg v kapsulah Applied Nutrition

Kofein v kapsulah je nov izdelek, ki ga Applied Nutrition predstavlja pod svojo kategorijo Vzdržljivosti -velocity.

Gre za 100mg čiste kofeinske kapsule, ki poskrbijo za instanten dvig energije.

Kofein namreč dokazano povečuje budnost, izboljšuje koncentracijo in povečuje vzdržljivost, zaradi česar je popoln partner pri treningu. Uporabljajo ga tako rekreativci, kot tudi plavalci, kolesarji, atleti, nogometaši in ostali športniki.

Hitro delujoče kapsule, ki predstavljajo močan stimulans na CŽS (centralni živčni sistem).
Vsebnost: 90 odmerkov

Uporaba: Zaužij eno kapsulo 1-2 krat na dan. V roku ene ure ne vzemi več kot eno kapsulo in ne prekorači odmerka 2 kapsul v manj kot 24 urah.

Sestavine: Sredstvo za povečanje prostornine (dikalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), brezvodni kofein, HPMC (vegetarijanska lupina kapsul)
Opozorilo:
Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.
Hranite v suhem in temnem prostoru.

INFORMED SPORT-PROFESSIONAL
Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v akreditiranem laboratoriju ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri športnikih.

Kofein v kapsulah je prehransko dopolnilo.

Odmerek: 1 kapsulaVsebnost: 90 kapsul

Sestavine: brezvodni kofein 100mg na kapsulo

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.
Scroll to Top