... več kot le trenerstvo.
↓ 17%
,

ISO XP 100% izolat 1kg

42,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 42,90.

✅   ISO-XP limited edition je nekaj posebnega. Če iščeš beljakovine v prahu in to le najboljše kakovosti – ČISTI IZOLAT, odličnega okusa in 100% pašne reje iz EU, poskusi ISO XP. So testirani in zagotavljajo nad 90% beljakovin:

  • 0 g sladkorja (na 25 g serviranja)
  • 0 g ogljikovih hidratov (na 25 g serviranja)
  • 0g laktoze (na 25 g serviranja)
  • 0g soje
  • 0g maščobe (na 25 g serviranja)
  • Brez glutena, enostavno mešanje
  • Sirotka, proizvedena iz mleka krav hranjenih izključno s pašno rejo.
Šifra: isoxp1 Kategoriji: ,

Iso Xp 100% izolat

ISO-XP je 100% izolat, kar pomeni, da ima najvišjo biološko vrednost (naše telo ga najbolj učinkovito izkoristi), ima najvišjo vsebnost beljakovin (90+%), je praktično popolnoma brez ogljikovih hidratov, sladkorjev, maščob in laktoza, kar ga naredi superiornega v primerjavi z vsemi oblikami beljakovinskih napitkov. Idealen je za kombiniranje pri prehrani pri tistih, ki želijo povečati vnos beljakovin brez dodatnih kalorij iz drugih makrohranil. Torej ob dietiranju in povečanju mišične mase. Dejansko je “top of the top”

Je visoko beljakovinsko dopolnilo brez sladkorja in daleč najčistejši in najkakovostnejši izolat sirotkinih beljakovin, z 22,5 g beljakovin na 25 g obroka.

  • 0g sladkorja/0 g OH/og maščob/Brez soje/Brez glutena
  • 1kg/40 odmerkov

 

Okus

, , , , , ,

Teža

ISO-XP-1kg---Nutritionals

Odmerek: 1 merica (25 g) – vsebnost vreče: 40 odmerkov

Sestavine: 100% izolat sirotkinih beljakovin, kakavov prah z odvzeto maščobo, arome, sladilo (sukraloza).

 

 

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.

Scroll to Top