... več kot le trenerstvo.
,

Indulgence bar – Proteinska čokolada 12x50g

29,90

Tvoja proteinska sladica brez slabe vesti. Na voljo kar 4 okusi:

  • 🍫 mlečna čokolada-karamela
  • 🍫lešnik-karamela
  • 🍫birthday cake
  • 🍫bela čokolada s slano karamelo
  • 15g beljakovin/ malo sladkorja/ Lakto-vegi
  • Neverjetno dober okus
  • 15g beljakovin na 50g čokoladice
  • Sladek užitek brez slabe vesti
Šifra: indulgence-bar-proteinska-čokolada Kategoriji: ,

Indulgence bar vaša proteinska sladica brez slabe vesti

15g beljakovin/ malo sladkorja/ Lakto-vegi
Proteinska čokoladica s čokoladno-karamelno hrustljavo vrhnjo plastjo, karamelni okus sredice in mlečni čokoladni preliv.

Ključne prednosti:
• neverjetno dober okus
• 15g beljakovin na 50g čokoladice
• sladek užitek brez slabe vesti

Indulgence bar-proteinske čokoladice so na voljo v 4 različnih okusih:
• mlečna čokolada-karamela
• lešnik-karamela
• birthday cake
• bela čokolada s slano karamelo

Sestavine:
Mlečna čokolada-karamela
Mlečna čokolada s sladili [sladilo (maltitol), kakavovo maslo, polno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), aromatična vanilija], sojin beljakovinski izolat, sladkor (maltitolov sirup), Izolat sojinih beljakovin, olje iz oljne ogrščice, kakavovo maslo, aromatiziranje, karamelna barva, sojin lecitin, sladilo (steviol glikozidi), sol.
Lešnik-karamela
Mlečna čokolada s sladili [sladilo (Maltitol), kakavovo maslo, polnomastni mlečni prah, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), aromatiziranje vanilije], sojini beljakovinski zrezki [sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol], sladilo (maltitol, sirup) Sojin beljakovinski izolat, repično olje, kakavovo maslo, aroma, karamelna barva, sojin lecitin, sladilo (steviolni glikozidi), sol.
Birthday cake
Bela čokolada s sladili [sladilo (Maltitol), kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravni aromi vanilije], sojine beljakovine soje [sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol], sladilo (Maltitol sirup), [Sojin beljakovinski izolat, izolat sirotkinih beljakovin (mleko)], repično olje, kakavovo maslo, sladkorna nitka (sladkorni sladkor (sladkor, škrob), koruzni škrob, ne hidrogenirana rastlinska maščoba (palma), voda, emulgator (repični lecitin), barve (Pesa, klorofil, paprika, lutein), glazura [sladkorna sredstva (Shellac, akacijev gumi) sladkor]), aromatiziranje, barva (pesa rdeča), sojin lecitin, sol, sladila (steviol glikozidi).
Slani karamel z belo čokolado
Bela čokolada s sladili [sladilo (Maltitol), kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravni aromi vanilije], sojine beljakovine soje [sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol], sladilo (Maltitol sirup), [Sojin beljakovinski izolat, izolat sirotkinih beljakovin (mleko)], repično olje, kakavovo maslo, aromatiziranje, sol, barva (barva naravne karamele), sojin lecitin, sladilo (steviol glikozidi).
Vsebnost poliola nad 10 g na 100 g: Prekomerna poraba ima lahko odvajalni učinek.
Proteinske čokoladice so hiter in enostaven obrok za vsako fizično aktivno osebo. Odličnega okusa, polni beljakovin in poslastica v kateri lahko uživate, če se vam mudi ali ne morete pripraviti pravega obroka.

INFORMACIJE O ALLERGENIH: Alergeni, vključno z žitaricami, ki vsebujejo gluten, so označeni v zgornji deklaraciji sestavin. Spodaj si oglejte Informacije o hrani za alergene.
Ta izdelek vsebuje: mleko, sojo. Ta izdelek lahko vsebuje: gluten, orehe.
Primerno za vegetarijance (Lakto Ovo Vegetarijanci).
Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI
Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Okus

, , , ,

na (100 g)
Energijska vrednost 453 kcal / 1690 kJ na (50 g) Čokoladico226,5 kcal / 845 kJ
Maščobe 22 g 11 g
od tega nasičene maščobe 11,53 g 5,76 g
Ogljikovi hidrati 23,38 g 11,69 g
od tega sladkorji 20,19 g 10,09 g
Prehranske vlaknine 4 g 2 g
Beljakovine 30,71 g 15,35 g
Sol 0,69 g 0,34 g

OPOMBA: Navedene informacije temeljijo na izračunanih vrednostih iz specifikacij sestavin.

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.
Scroll to Top