... več kot le trenerstvo.
↓ 24%
, , ,

GROWTH MATRIX 1890G

49,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 49,90.

Dovršen PWO (post workout) napitek

– hidrolizat sirotke pašne reje
– 7000 mg levcina na odmerek (stimulacija rasti mišic)
– 3000mg kreatina
– enostavno OH za hitro polnjenje glikogenskih rezerv

Growth Matrix je rezultat več kot desetletnega znanstvenega razvoja športnih dodatkov. Namenjen je za uporabo samo po končani športni aktivnosti. Telesu omogoča pospešeno regeneracijo in mišično obnovo. Vsebuje 100% hidrolizat sirotkinih beljakovin, ki je dodatno obdelan z pomočjo encimov in razgrajen v manjše peptide in aminokisline. Peptide telo absorbira mnogo hitreje kot ostale sirotkine beljakovine, kar pospeši dovod beljakovin v mišično tkivo in pospeši regeneracijo. Hidrolizat sirotke vsebuje največji delež BCAA aminokislin v primerjavi s sirotkinim izolatom ali koncentratom.

Growth Matrix ima dodanih še 7,000mg aminokisline L-Levcin. Ta v kombinaciji s hidrolizatom sirotke in ogljikovimi hidrati še dodatno pospeši beljakovinsko sintezo. Na en odmerek Growth Matrix dobite tudi 5,000mg peptidno vezanega glutamina in 2,500mg Creapure® kreatin monohidrata.

Po naporni športni vadbi vašemu telesu primanjkujejo izgubljeni minerali in zaloge glikogena. Growth Matrix zato vsebuje glukozne polimere (maltodekstrin) in elektrolite (natrij in kalij).

Vse zgoraj omenjene sestavine so dodane v skrbno načrtovanem razmerju z namenom, da vaše športne ambicije postavijo na višji nivo. Z Growth Matrix boste regenerirani hitreje in naslednji dan treninrali še bolje.

Uporaba: Vzemite do 3 merice (105g) praška in ga zmešajte z 450ml vode ter ga zaužijte takoj po treningu. Odmerek lahko prilagodite vašim željam – za povečanje mišične mase vzemite 105g; – za pospešeno regeneracijo po vzdržljivostnem športu pa vzemite okoli 50g (merica in pol).

Reflex Garancija:

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu in naključno testirano po ISO17025 standardu

Okus

Teža

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.

Scroll to Top