... več kot le trenerstvo.
, ,

CRITICAL GREENS 150g

14,90

🥬  Za vse, ki ŽELIJO POVIŠATI VNOS ZELENJAVE je Critical Greens enostavna rešitev.

 • Critical greens (mešanica kar 17 različnih naravnih ekstraktov super zdrave zelenjave)
 • BREZ umetnih sladil, brez umetnih barvil, brez umetnih arom. Popolnoma naravnega okusa, 100% naraven okus. Primerni za mešanje v najljubšo pijačo ali jedačo po vašem izboru.
 • Primerni za vse starosti.

Ni na zalogi

Šifra: criticalgreens Kategorije: , ,

Critical greens

Da bodo tisti, ki ne marajo zelenjave le te zaužili dovolj, ali pa za tiste, ki jo imate radi, da je zaužijete več.

Ali veš kolikšna je priporočljiv dnevni vnos zelenjave?

Po priporočilih NIJZ bi odrasla oseba v prehrano vključila povprečno od 250 do 400g zelenjave. Količina je odvisna od energijskih potreb posameznika.

Zaradi vsebnosti posameznih zaščitnih snovi, ki se nahajajo v tipičnih barvilih zelenjave, priporočamo uživanje zelenjave različnih barv.

Priporočljivo je, da se v dnevno prehrano vključuje tako svežo, kot toplotno obdelano zelenjavo.

Zlasti vitamini v zelenjavi so izredno občutljivi na vplive iz okolja (svetloba, temperatura …), zato je treba posvetiti veliko pozornosti toplotni obdelavi zelenjave. Slednja je pri določenih skupinah zelenjave nujna (npr. pri stročnicah …), saj s tem zagotovimo večji izkoristek hranil in prebavljivost ter boljše senzorične lastnosti.

Z rezanjem, sekljanjem, lupljenem, mletjem ter drugimi fizikalnimi postopki obdelave zelenjave 46 pospešimo oksidacijske procese, zato to opravimo tik pred pripravo jedi. Za čim višjo biološko vrednost zelenjave in ohranitev mikrohranil, zelenjavo vedno kuhamo, v večjih kosih, manj časa, ter v majhni količini vode.

Prav tako je pomembno, da se zelenjava pred toplotno obdelavo očisti v vodi v večjih kosih, saj s tem ohranimo večino vitaminov topnih v vodi. Priporočljivi postopki priprave zelenjave so poširanje, dušenje in kuhanje nad paro.

Kaj pa če nimaš preveč rad-a zelenjave?

Ali če veš, da je ne poješ dovolj?

Ali pa otroci in najstniki, nekateri izmed njih sploh ne jedo zelenjave?

Najboljši del:

kaj če bi lahko vsak dan pojedel-a 17 različnih vrst zelenjave?

 • grah
 • spirulina
 • ohrovt
 • kački alfa alfa
 • ječmen
 • špinača
 • brokoli
 • peteršilj
 • zelena
 • vodna kreša
 • korenje
 • ingver
 • rdeča pesa
 • zeleni čaj
 • pšenica
 • listje kalčkov
 • beta karoten

In to tako, da si jih samo zmešaš v vodo, sveže stisnjen sok iz sadja ali pa najljubši smoothie?

Brez skrbi, zelo dobro ti bo za popiti, saj ne bo spremenilo okusa pijače v katero ga boš dodal-a. Namreč je brez okusa.

Govorim o novem izdelku, ki se imenuje CRITICAL GREENS.

V njem se nahajajo ekstrakti različne zelenjave (17 vrst), je brez dodanih sladil in zadostuje za 50 odmerkov 17 različnih hranil.

Za koga je primeren?

Za vse, ki želimo pojesti več zelenjave. Če je pojemo že sedja veliko ali pa nič. Če jemo samo zelenjave ali pa vemo, da pojemo več kot dovolj ostalih hranil, zelenjave pa daleč premalo.

Critical Greens prah 250g

Prehrambene lastnosti Critical greens:

odmerek: 1 merica (5g) – odmerkov na pakiranje: 50

Teža

Prehrambene lastnosti Critical greens:odmerek: 1 merica (5g) – odmerkov na pakiranje: 50

Na odmerek (5 g) Na (100 g)
Energija 47 kJ 948 kJ
11 kcal 227 kcal
Maščobe 0.15 g 3 g
od tega nasičene 0 g 0.09 g
OH 0.3 g 6 g
sladkorji 0 g 0 g
Beljakovine 2.2 g 44 g
Sol 0 g 0 g
Hranila
Prah grahovih beljakovin 1960 mg 39 g
Spirulina 700 mg 14 g
Alfalfa 300 mg 6 g
ječmenova trava 300 mg 6 g
Pšenična trava 300 mg 6 g
Ohrovt 200 mg 4 g
Špinača 200 mg 4 g
Brokoli 130 mg 2.6 g
Vodna kreša 130 mg 2.6 g
Peteršilj 130 mg 2.6 g
Zelena 130 mg 2.6 g
Korenček 130 mg 2.6 g
Korenina ingverja 100 mg 2 g
Rdeča pesa 100 mg 2 g
Alfalfa (kalčki) 80 mg 1.6 g
Zeleni čaj 80 mg 1.6 g
Beta karoten 30 mg 0.5 g

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Scroll to Top