... več kot le trenerstvo.
↓ 17%
,

CRITICAL OATS 12 X 60G

24,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 24,90.

🚶On-the-go zajtrk ali malica🥣

 • na voljo kar 3 okusi: kokos 🥥, čokolada 🍫 in golden syrup🍯
 • Vsebuje ISO-XP izolat beljakovin
 • 3g MCT maščob
 • 4,4g BCAA na obrok
 • 4,1g Glutamina na obrok
 • 23 gramov beljakovin sirotke pašne reje na obrok
 • 23g kompleksnih OH iz BIO ovsenih kosmičev
Šifra: co12 Kategoriji: ,

Začnite svoj dan s popolno mešanico beljakovin in kosmičev

Vsebuje zdrave MTC maščobe in je odlična izbira za malico ali on-the-go zajtrk.

Critical kaša s kosmiči in beljakovinami je popoln ON-THE-GO zajtrk ali malica. V 60g pakiranju dobite skrbno uravnoteženo mešanico 100% bio polnozrnatih kosmičev, visoko raven beljakovin z ISO-XP izolatom in MTC maščobami, ki so idealne za vaš aktiven/zaposlen življenski stil.

Priprava vam vzame vsega 2 minuti.

Testirano za profesionalne športnike.

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

CRITICAL OATS 12 X 60G 7
Priporočena uporaba:

 • odstranite pokrov in dodajte 150ml vrele vode. Dobro premešajte in pustite 1-2 minuti. Uživajte v okusu.
 • dodajte 100ml hladne vode ali mleka in dobro premešajte. Postavite v mikrovalovko za 30 sekund. Ponovno premešajte in uživajte v okusu.
  Ključne prednosti

Ključne prednosti:

On-the-go zajtrk ali malica
Vsebuje ISO-XP izolat beljakovin
3g MCT maščob
4,4g BCAA na obrok
4,1g Glutamina na obrok
23 gramov beljakovin sirotke pašne reje na obrok
23g kompleksnih OH iz BIO ovsenih kosmičev
Pakiranje: 12 lončkov po 60g

Okus

, , ,

Teža

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Scroll to Top