... več kot le trenerstvo.
↓ 27%
, , , ,

CRITICAL MASS 6KG

65,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 65,90.

✅  Critical Mass ™ je preprosto najljubši in najbolj zanesljiv dodatek za obnovo mišic po napornih treningih, pridobivanje in ohranjanje mišične mase. Uporablja najkakovostnejše in ključne sestavine:

  • Nova formula s kompleksnimi ogljikovimi hidrati brez sladkorja, beljakovinami ISO-XP (izolatom sirotke) in MCT maščobami.
  • Dodani HMB, Glutamin, Levcin in Kreatin matrix za hitrejšo obnovo mišic in večjo moč. (Priporočljivo za vse starosti)
  • Kreatin poveča fizično zmogljivost pri kratkotrajnih vajah z visoko intenzivnostjo.
  • Dodane zdrave maščobe: CLA & MCT v prahu za trajno energijo in uporabo maščobe kot vir energije.
  • Visoka vsebnost beljakovin in OH
  • Dodana krom ter ALA (alfa lipoična kislina), ki pripomoreta k boljši občutljivosti celic na inzulin in bolj učinkovitemu “hranjenju” mišičnega tkiva.

Odličen tudi kot nadomestek obroka, saj ima popolno sestavo v smislu makrohranil in še dodatno vsebuje vitamine, minerale in prebavne encime ter probiotike. Lahko prebavljiv popoln obrok.

Pridobivanje puste mišične mase

Critical Mass ™ je preprosto najljubši in najbolj zanesljiv dodatek za pridobivanje mišične mase v Združenem kraljestvu. Uporablja najkakovostnejše sestavine, ki so bile skrbno izbrane zaradi zagotavljanja kakovostnega PRIDOBIVANJA PUSTE MIŠIČNE MASE , ki vam omogoča, da lažje dosežete dnevno zastavljeno kvoto kalorij.

Critical mass z novo izboljšano formulo z manj sladkorja, vsebuje 42g hitro in počasneje prebavljivih beljakovin na odmerek. Vključuje tudi ISO-XP 95% izolat beljakovin sirotke.

Ključne prednosti Critical Mass:
• Nova formula s kompleksnimi ogljikovimi hidrati
• Dodani GMB, PEPTIDNO VEZAN Glutamin, Levcin in Kreatin matrix
• Kreatin poveča fizično zmogljivost pri kratkotrajnih vajah z visoko intenzivnostjo.
• Dodane maščobe: CLA & MCT v prahu
• Visoka vsebnost beljakovin in OH
• Dodana krom ter ALA, ki pripomoreta k boljši občutljivosti celic na inzulin.
• Nova formula z manj sladkorja
• Krom: pripomire k presnovi makrohranil

Priporočena uporaba Critical Mass:

Zmešajte 2.5 merici (150g) z 500 ml vode ali mleka in dobro premešajte v šejkerju. Zaužijte 1-3 odmerke na dan, odvisno od tega kolikšen je vaš zastavljen kalorijski vnos. Critical Mass je šejk z visoko vsebnostjo OH.

*merice so približno merilo, priporočena je uporaba tehtnice

Okus

, , , ,

Teža

Prehranske lastnosti:

 

na odmerek  na (150 g) na (100 g)
Energy 2367 kJ / 566 kcal 1578 kJ / 377 kcal
Fat 10 g 6.7 g
of which Saturates 2.1 g 1.4 g
Carbohydrate 74.7 g 49.8 g
of which Sugars 2.9 g 1.9 g
Fiber 4.6 g 3.1 g
Protein 42 g 28 g
Salt Equivalent 0.27 g 0.18 g
Sodium 0.1 g 0.07 g
Creatine Matrix 5 g 3.3 g
of which Monohydrate 3 g 2 g
of which Kre-Alkalyn® 2 g 1.33 g
L-Leucine 5 g 3.3 g
Glutamine Peptides 5 g 3.3 g
HMB 2 g 1.33 g
HICA (Leucic Acid) 0.5 g 0.33 g
ALA (Alpha Lipoic Acid) 250 mg 166.6 mg
AstraGin® 45 mg 30 mg
DigeZyme® 40 mg 27 mg
Pterostilbene 15 mg 10 mg
Chromium 1 mg 0.6 mg 2500
LactoSpore® 100,000,000 spores 67,000,000 spores

 

*priporočen vnos

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Scroll to Top