... več kot le trenerstvo.
↓ 23%
, ,

Complete Diet Protein – nadomestek obroka 600g

22,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 22,90.

Iščeš POPOLN OBROK z vsemi mikro in makro hranili ter MALO KALORIJAMI, ki lahko nadomesti en ali dva obroka v dnevu in pomaga shujšati oziroma izgubiti maščobo? Lahek za želodec in za pripravo… Če je tvoj odgovor DA, je Complete diet protein pravi izbor! Zakaj?

Beljakovinski napitki različnih okusov za hujšanje z vsemi elementi popolnega obroka, MALO KALORIJAMI in z dodatki, ki dokazano pospešujejo porabo maščobe.

• Občutek sitosti in izjemno malo kalorij,
• vsebuje dodatke, ki pospešijo uporabo maščobe kot vir energije (izguba maščobe)
• idealen kot nadomestek obroka, ker se hitro pripravi in je okusen.
• brez soje in drugih gensko spremenjenih organizmov,
• dodan cel spekter vitaminov in mineralov za optimalno delovanje organizma,
• dodani probiotiki in prebavni encimi za lahko prebavo brez težav.

Šifra: complete-diet-protein Kategorije: , ,

Complete diet protein – nadomestek obroka za občutek sitosti z malo kalorijami

Complete diet protein – nadomestek obroka je popoln kadar želiš paziti na vnos kalorij a hkrati zaužiti vsa hranila, ki jih tvoje telo potrebuje. Gre za beljakovinski napitek različnih okusov za hujšanje z vsemi elementi popolnega obroka, MALO KALORIJAMI in z dodatki, ki dokazano pospešujejo porabo maščobe. Napitek razen beljakovin vsebuje še kompleksne OH in kakovostne maščobe v optimalnem razmerju in CLA, zeleni čaj, kalcij in l-karnitin, ter širok spekter vitaminov, mineralov in prebavnih encimov za lažjo prebavo.

Hujšanje na zdrav način s Complete diet protein – nadomestkom obroka

Diet Protein ima izjemno nizek GI (glikemični indeks).

Complete diet protein vsebuje natančno določeno razmerje sirotkinih beljakovin (whey) in pomožnih sestavin za pomoč pri izgubi maščobe. Takšno razmerje vašemu telesu optimalno zagotovi potrebne beljakovine za podporo pri porabi maščobe in ohranjanju mišične mase. Bioaktivni peptidi v napitku pomagajo pri zadrževanju apetita, dvignejo nivo Glutationa (antioksidant) in pomagajo pri regeneraciji po športni vadbi. Diet protein vsebuje veliko količino naravnega mlečnega kalcija, ki znanstveno dokazano pospešuje porabo maščobe med hujšanjem.

Complete diet protein vsebuje tudi dokazane količine prehranskih dodatkov za pomoč pri hujšanju. Napitek vsebuje Clarniol CLA (konjugirana linolejska kislina), zeleni čaj ter L-karnitin. Vsi dodatki v zadostnih količinah pospešujejo porabo maščobe na zelo naraven in zdravju prijazen način.

Specializirani dodatki za hujšanje v Complete diet protein napitku:
Clarinol CLA – dokazano pospešuje porabo maščobe, predvsem v predelu trebuha in zadnjice
L – karnitin – pospešuje porabo maščobe za energijo med aktivnostjo
Zeleni čaj – deluje termogenično in tako pospeši vaš metabolizem, da porablja več maščobe tudi v mirovanju

Complete diet protein NE vsebuje dodanega sladkorja ali maltodekstrina. Vir OH je kvaliteten koruzni škrob in ovseni kosmiči, ki NE povzroča napihnjenosti in zagotavlja konstrantno raven energije.

Reflex nutrition garancija:
• Odlično razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
• Izdelek je izdelan iz 100% sirotke pašne reje
• Kakovost izdelave proizvoda po ISO22000 standardu.

Uporaba: Zmešajte 1-2 merici praška (30g) z 150-250ml vode, mleka ali jogurta. Priporočamo, da zaužijete do 2 odmerka dnevno namesto dveh obrokov. Primeren je za vse, ki želite nadomestiti obrok s kvalitetnimi sestavinami ter povečati vnos beljakovin z nizkim vnosom kalorij v telo na najbolj enostaven in zdravju prijazen način. Uporabite ga lahko kot nadomestek kvalitetnega dietnega beljakovinskega obroka oziroma po športni aktivnosti za hitro regeneracijo mišic.

INFORMED SPORT-PROFESSIONAL

Vsaka serija je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport in tudi Informed Choice programa. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v laboratoriju, akreditiranem po standardu ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri profesionalnih športnikih. Pravtako se izdelki Reflex nutrition ponašajo z ISO 9001 certifikatom in halal certifikatom.
• ne uporabljajo beljakovin iz soje
• uporabljajo samo visoko kakovostne minerale
• ne uporabljajo aspartama
• proizvedeno v Veliki Britaniji
• sirotka samo bio pašne reje
• več kot 20 let izkušenj in inovacij

Opozorilo:
Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Okus

, , , ,

Teža

Scroll to Top