... več kot le trenerstvo.
, ,

CARB-X 1.2KG

31,90

Carb-X je popolna izbira pred, med in po telesni aktivnosti.

• Gorivo za trening
• Regeneracija po treningu
• Visoko topni OH+ dodanih 50mg AstraGina
• Vegansko, vegetarijasko, brez glutena
• Testirano za profesionalne športnike

Šifra: carbx Kategorije: , ,

CARB-X so 100% ciklični dekstrinski ogljikovi hidrati

24g OH/ 50mg AstraGin/ 0g maščob/ 0g sladkorja

Carb-X je popolna izbira pred, med in po telesni aktivnosti

Carb-X Carb-X ™ visoko razvejani ciklični dekstrinski ogljikovi hidrati (Cluster Dextrin®) so zelo topni in zagotavljajo hiter vir energije. Carb-X OH so optimalni za mešanje z BCAA Amino-Hydrate in/ali Amino Fuel EAA. ZAKAJ? Ker je to najboljša kombinacija za konstantno raven energije zaradi cikličnih dekstrinov v kombinaciji z elektroliti in aminokislinami.

Ključne prednosti

Gorivo za trening
Regeneracija po treningu
Visoko topni OH+ dodanih 50mg AstraGina
Vegansko, vegetarijasko, brez glutena
Testirano za profesionalne športnike
Priporočena uporaba Carb-x

Zmešajte eno merico (25g) s 500ml vode v Applied Nutrition šejkerju ali bidonu in zaužijte pred, med in po telesni aktivnosti za boljše rezultate.

Ob uporabi Carb-x priporočamo tudi uporabo ABE preworkout napitka pred treningom in Bcaa Amino Hydrate za konstanten dotok goriva med treningom.

➡️ A.B.E. Zmešajte eno merico ali manj (10,5g) z 250ml hladne vode in spijte 15-30 minut pred treningom. Vsebuje 200mg kofeina na odmerek.

➡️Carb-X in BCAA Amino Hydrate. Zmešajte eno do dve merici Carb-X (25g-50g) s 500ml vode najbolje v kombinaciji z BCAA Amino Hydrate ali Amino fuel eno merico (14g) in zaužijte pred, med in po telesni aktivnosti za boljše rezultate.

➡️ Mešanico 1merice vsakega (Carb-X 25g z 14g BCAA ali Amino fuel) pijte na 30-60 minut trajajoč trening. V kolikor trening ali obremenitev traja dlje ponovite postopek vsako uro.

DODATNO Na vsake 4 ure nadaljnje obremenitve lahko v napitek dodamo še polovico mercie A.B.E.

Na vsako uro obremenitve lahko dodamo še 1kom BOOST gela, v kolikor želimo dodatni stimulus pa 1kom BOOST+ gela.

*Merice so približno merilo, zaželjena je uporaba tehtnice
Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Končni izdelki se nato naključno testirajo v akreditiranem laboratoriju ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varni za uporabo pri športnikih.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Okus

Teža

Sestavine:

*brez okusa, visoko razvejan ciklični dekstrin (Cluster dextrin), AstraGin (Panax Notoginseng, Astragalus Membranaceus)

*Fruit Burst,
Visoko razvejani ciklični dekstrin (Cluster Dextrin®), naravni okus, sladilo (sukraloza), AstraGin® (Panax Notoginseng, Astragalus Membranaceus), naravna barva (rdeča pesa).

*Orange burst, Visoko razvejani ciklični dekstrin (Cluster Dextrin®), naravno aromo, sladilo (sukraloza), AstraGin® (Panax Notoginseng, Astragalus Membranaceus), naravne barve (beta-karoten, kurkumin).

 

na (100g) na (25g)
Energija 1630 kJ / 392 kcal 407 kJ / 98 kcal
Maščobe 0 g 0 g
od tega saturirane 0 g 0 g
OH 99.8 g 24.95 g
sladkorji 0 g 0 g
beljakovine 0 g 0 g
Sol 0 g 0 g
AstraGin® 200 mg 50 mg

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Scroll to Top