... več kot le trenerstvo.
, ,

BCAA AMINO-HYDRATE 450G

29,90

PREHRANSKO DOPOLNILO

Če iščeš vrhunski izdelek, ki bo med treningom zagotovil hidracijo in regeneracijo, je to pravi izbor. Na voljo v kar 7 različnih slastnih okusih 🍉🍊🍍🍏🍋 💦 🍇. Zraven aminokislin ima dodane elektrolite ter glutamin.

Na odmerek:

  • 3000mg L-glutamina,
  • 7,2g BCAA aminokislin
  • 1535mg elektrolitov (5. različnih)
  • 1000mg citrulina
Šifra: bcaaah Kategorije: , ,

Zakaj je BCAA Amino Hydrate drugačen od večine?

• Glavna razlika je, da zraven treh razvejanih aminokislin vsebuje tudi vse pomembne elektrolite, ki so ključnega pomena za rehidracijo med napornimi treningi. Zaradi rehidracije lahko telo med treningi deluje pri “polnih obratih”.
• Dodan L-Glutamin, aminokislina, ki je izjemnejga pomena za regeneracijo mišic in želodca ter črevesja. Zelo pomembno za ohranjanje nizke stopnje vnetja in posledično lažje izgube maščobe.
• Dodan citrulin za nevtralizacijo mlečne kisline in manjši “musklfiber”
• Neverjetno dober okus.
• Da pa je še “pika na i”, pa se napitek odlično meša in je brez priokusa sladil ali grenkobe kot večina BCAA-jk. Ocena uporabnikov 10/10.
• Zaradi svoje edinstvene sestave se lahko uporablja med treningi ali kadarkoli tekom dneva. Namreč ne vsebuje kalorij, zato je primeren napitek tudi med dietiranjem.

BCAA Amino Hydrate med napornimi treningi zagotavlja regeneracijo in rehidracijo. Zakaj?
• Ker vsebuje BCAA, torej vse tri razvejane aminokisline bo med treningom zagotavljal gorivo mišičnim celicam, da se bodo lažje regenerirale.
• Ker vsebuje elektrolite, ki jih s potenjem izgubljamo, bo zagotovil optimalno hidracijo med treningom in posledično maksimalno dober performance.

450g/ 32 odmerkov

7.2g BCAA/ 0g sladkorja/ 0g OH/ 0kcal

BCAA Amino Hydrate je mešanica BREZ SLADKORJA, polna hranil za boljši performans med treningom in regeneracijo po njem, ki bi jo moral uživati vsak športnik, bodybuilder, powerlifter, boksar in ostali aktivni posamezniki med vsakim treningom.

BCAA Amino Hydrate je bil oblikovan tako, da zagotavlja maksimalno količino preverjenih razvejanih verig Amino kislin, ki bodo povečale vašo intenzivnost treninga in dolgoživost, ob tem pa napolnili vaše telo s popolno mešanico rehidriranih elektrolitov in soli z dodano citrulino za boljši performans med treningom.

Zagotavljanje “goriva” telesu med vadbo je ključ do napredka.

Ključne prednosti:
• Testirana serija za profesionalne športnike z Informed Sports
• Vnašanje elektrolitov v telo
• Vsebuje citrulin, ki dvigne vadbeno zmogljivost na višjo raven
• Enostavno mešanje v bidonu z večjo količino vode
• Dodan Astragin™️

Priporočena uporaba:
Zmešajte 1 merico (14g) s 500ml vode. Zaužijte med treningom, ostale dni pa kadarkoli skozi ves dan.
*Merica je približno merilo, priporočena je uporaba tehtnice

Z BCAA Amino Hydrate mešanico, ki ne vsebuje sladkorja, boste svoj trening postavili na višji nivo, saj bo vaša zmogljivost večja. Po končanem treningu pa bo tudi regenracija boljša in hitrejša.

 

 

Okus

, , , , ,

Teža

Hranilne vrednosti

 

Hranilne vrednosti 1 porcija (14 g)
Energijska vrednost 0 kJ / 3,76 kcal
Skupne maščobe 0 g
od tega nasičene 0 g
Skupni ogljikovi hidrati 0,49 g
od tega sladkorji 0 g
Vlakno 0,7 g
Sol 0,6 mg
Minerali
kalcij 75,6 mg
klorid 116,6 mg
fosfor 38,4 mg
kalij 216,5 mg
Natrij 231,7 mg
vitamini
Vitamin B6 1 mg
Amino kisline
BCAA 7200 mg
L-levcin 3600 mg
L-izolevcin 1800 mg
L-valin 1800 mg
L-glutamin 3000 mg

Opozorilo

 

Če ste mlajši od 18 let, ste noseči ali dojite, če imate kakršne koli zdravstvene težave ali uporabljate katerokoli zdravilo na recept, se pred uporabo tega izdelka posvetujte z usposobljenim zdravstvenim delavcem. Hraniti na hladnem in suhem mestu. Hraniti izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočene dnevne uporabe.   

 

Sestavine:

(okus Fruit Burst)

BCAA (2.1.1) (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), L-glutamin, L-citrulin DL-malat 2: 1, tri natrijev citrat, tri kalijev citrat, tri kalcijev fosfat, sredstva proti strjevanju (Silicijev dioksid), Naravni okus, Natrijev klorid, Acidulant (citronska kislina), sladila (Acesulfam K, Sucralose), Vitamin B6 (piridoksin HCL), Naravna barva (prah rdeče pese).

 

Mešanica elektrolitov (1535mg): Tri kalijev citrat, tri natrijev citrat, trikalcijev fosfat, natrijev klorid.

 

Applied Nutrition
Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Scroll to Top