... več kot le trenerstvo.
↓ 8%
, ,

Diet Whey 1kg, Applied Nutrition

34,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 34,90.

Daleč najbolj napreden napitek za hujšanje na trgu. Beljakovinski napitek z dodatki, ki dokazano pospešujejo porabo maščobe. Napitek razen beljakovin vsebuje še CLA, zeleni čaj, kalcij in l-karnitin.
• občutek sitosti in malo kalorij
• z dodatki ki pospešijo izgubo maščobe
• idealen za nadomestek obroka 2x v dnevu
• izključno iz sirotke pašne reje s poreklom v EU

Šifra: complete-whey-applied-nutrition Kategorije: , ,

Applied nutrition Diet Whey

Daleč najbolj napreden napitek za hujšanje na trgu.
Beljakovinski napitek z dodatki, ki dokazano pospešujejo porabo maščobe. Napitek razen beljakovin vsebuje še CLA, zeleni čaj, kalcij in l-karnitin.

Hujšanje na zdrav način z Applied nutrition Diet Whey beljakovinskim šejkom

Diet Protein ima izjemno nizek GI (glikemični indeks).
Applied nutrition Diet Whey vsebuje natančno določeno razmerje sirotkinih beljakovin (whey) in pomožnih sestavin za pomoč pri izgubi maščobe. Takšno razmerje vašemu telesu optimalno zagotovi potrebne beljakovine za podporo pri porabi maščobe in ohranjanju mišične mase. Bioaktivni peptidi v napitku pomagajo pri zadrževanju apetita, dvignejo nivo Glutationa (antioksidant) in pomagajo pri regeneraciji po športni vadbi. Diet protein vsebuje veliko količino naravnega mlečnega kalcija, ki znanstveno dokazano pospešuje porabo maščobe med hujšanjem.
Applied nutrition Diet Whey vsebuje tudi dokazane količine prehranskih dodatkov za pomoč pri hujšanju. Napitek vsebuje Clarniol CLA (konjugirana linolejska kislina), zeleni čaj ter L-karnitin. Vsi dodatki v zadostnih količinah pospešujejo porabo maščobe na zelo naraven in zdravju prijazen način.

Specializirani dodatki za hujšanje v Applied nutrition Diet Whey napitku:
Clarinol CLA – dokazano pospešuje porabo maščobe, predvsem v predelu trebuha in zadnjice
L – karnitin – pospešuje porabo maščobe za energijo med aktivnostjo
Zeleni čaj – deluje termogenično in tako pospeši vaš metabolizem, da porablja več maščobe tudi v mirovanju
Applied nutrition Diet Whey ne vsebuje dodanega sladkorja ali maltodekstrina. Je idealna izbira za vse, ki se izogibate ogljikovim hidratov.

Applied nutrition garancija:
• Odlično razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
• Izdelek je izdelan iz 100% sirotke pašne reje
• Kakovost izdelave proizvoda po ISO22000 standardu.

Uporaba: Zmešajte 1 meric0 praška (25g) z 150-250ml vode, mleka ali jogurta. Priporočamo, da zaužijete do 2 odmerka dnevno namesto dveh obrokov. Primeren je za vse, ki želite izgubiti odvečno maščobo ter povečati vnos beljakovin z nizkim vnosom kalorij v telo na najbolj enostaven in zdravju prijazen način. Uporabite ga lahko kot nadomestek kvalitetnega dietnega beljakovinskega obroka oziroma po športni aktivnosti za hitro regeneracijo mišic.

INFORMED SPORT-PROFESSIONAL
Vsaka serija je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport in tudi Informed Choice programa. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v laboratoriju, akreditiranem po standardu ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri profesionalnih športnikih. Pravtako se izdelki Applied nutrition ponašajo z ISO 9001 certifikatom in halal certifikatom.
• ne uporabljajo beljakovin iz soje
• uporabljajo samo visoko kakovostne minerale
• ne uporabljajo aspartama
• proizvedeno v Veliki Britaniji
• sirotka samo bio pašne reje
• več kot 20 let izkušenj in inovacij

Opozorilo:
Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.
Sestavine:

Vanilla Ice Cream
Whey Protein Blend (Milk) (95%) (Whey Protein Concentrate & Whey Protein Isolate), Natural Flavour, CLA Powder, Acetyl L-Carnitine, Green Tea Extract, AstraGin® (Panax Notoginseng, Astragalus Membranaceus), Sweeteners (Sucralose, Stevia).

Chocolate Dessert
Whey Protein Blend (Milk) (89.9%) (Whey Protein Concentrate & Whey Protein Isolate), Cocoa Powder, Natural Flavour, CLA Powder, Acetyl L-Carnitine, Green Tea Extract, AstraGin® (Panax Notoginseng, Astragalus Membranaceus), Sweeteners (Sucralose, Stevia).

Okus

, , ,

Teža

Diet-Whey---Nutritionals

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.

Scroll to Top