... več kot le trenerstvo.
, ,

AMINO FUEL EAA 390G

32,90

PREHRANSKO DOPOLNILO

Amino Fuel je mešanica, ki vsebuje 8,5 g esencialnih aminokislin na porcijo, od tega 6 g aminokislin z razvejano verigo – l-levcin, l-izolevcin in l-valin v razmerju 2:1:1. Naše telo uporablja esencialne aminokisline pri sintezi beljakovin, ki prispevajo k vzdrževanju in rasti mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti. Telo pa jih ne more proizvajati samo, zato jih je treba redno dopolnjevati. Izdelek je dodatno obogaten z 2,5 g l-glutamina. Njegova raven se med vadbo izčrpa, zato bo tudi njegovo dopolnjevanje prišlo prav.

Šifra: aminof Kategorije: , ,

V obdobju dietiranja ali večanja mišične mase je vnos vseh esencialnih aminokislin ključnega pomena iz dveh razlogov.

• Zaradi nižjega kalorijskega vnosa ob dietiranju telo stremi po zmanjšanju mišične mase. Z vnosom esencialnih aminokislin maksimalno zavremo proces razgradnje mišic tudi kadar ne jemo. Napitek je praktično brez kalorij, zato si ga lahko privoščimo kadarkoli tekom dneva.
• V fazi večanja mišične mase želimo v krvi imeti stbilno raven vseh esencialnih aminokislin čim več časa v dnevu. Izpade obrokov ali obdobja kot so na primer pred prvim obrokom in med treningom so kritične točke za izgubo težko pridobljene mišične mase. V teh trenutkih je AMINO FUEL idealen sopotnik.

Amino Fuel na odmerek:
• 11g aminokislin, od tega 6g BCAA/ 0g maščob/ 0g sladkorja/ 0g OH/ 3kcal/ 2g L-GLUTAMIN
• Amino Fuel je popolna mešanica vseh, ki vsebuje 11 g aminokislin na odmerek od katerih je 9g bistvenih aminokislin (EAA), vključno s 6 g aminokislin z razvejano verigo (BCAA) v razmerju 2: 1: 1 (3000 mg L-leucina, 1500 mg L- Izoleucin, 1500 mg L-valina) z dodatnimi 2 g L-glutamina in 45 mg AstraGin®.
• Aminokisline so kompleksne snovi in gradniki mišic. Esencialna aminokislina v telesu ne more biti sintetizirana ali ustvarjena in zato mora biti zagotovljena iz prehrane.
• Amino Fuel se lahko uživa vsak dan ali/ dodatno kadar je potrebujete večji vnos aminokislin, ob dnevih povečane telesne aktivnosti.

Ključne lastnosti:
• 11g aminokislin na odmerek
• Osvežilen okus in formula za čiščenje dihalnih pot z občutkom svežine v ustih (Candy Ice Blast okus)
• Dodatnih 45mg AstraGina
• Gradniki beljakovin

Priporočena uporaba:
Zmešajte 1 odmerek Amino Fuel (13g) s 500ml vode in dobro premešajte. Zaužijte pred, med in po telesni aktivnosti ali kadarkoli čez dan, ko želite dodane vnos aminokislin.

*Merica je približno merilo, priporočena je uporaba tehtnice

*Merica je približno merilo, priporočena je uporaba tehtnice
• Ne vsebujejo maščob
• Ne vsebujejo sladkorja
• Ne vsebujejo OH

Amino Fuel samo 3 kalorije na odmerek.

AstraGin je 100% naravna sestavina,in sicer gre za skrbno mešanica dveh zelo frakcioniranih rastlinskih izvlečkov. Ti rastlinski izvlečki so sestavljeni iz Panax notoginsenga in Astragalus membranecousa. Ginseng in astragalus spadata med zelo močna in zelo cenjena zelišča v skupnosti tradicionalne medicine. AstraGin je sestavina, ki je zelo priporočljiva za aminokisline in nekatere vitaminske in mineralne dodatke. AstraGin se lahko uporablja tudi kot samostojen izdelek za tiste, ki imajo lahko prebavne težave.

Sestavine:
(okus Fruit Burst)
L-leucinov prah, L-glutamin, L-valinski prašek, L-izoleucinski prašek, L-lizinski prašek, kislina (citronska kislina), okus, prašek L-treonin, prah L-histidina, prašek L-fenilalanina, sol (natrij) Klorid), sladila (Acesulfam K, Sucralose), L-triptofanski prašek, L-metioninski prašek, AstraGin® (izvleček Astragalus & Panax Notoginseng), naravna barva izvleček kurkume).

Testirano za profesionalne športnike
Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Opozorilo:
Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Okus

, , ,

Teža

Tabela hranilnih vrednosti

Hranilne vrednosti 1 merica (13 g)
Energijska vrednost 13 kJ / 3 kcal
Maščobe 0 g
od tega nasičene maščobe 0 g
Ogljikovi hidrati 0,49 g
od tega sladkorji 0 g
Vlaknine 0 g
Beljakovine 0 g
Natrij 0 g
Ekvivalent soli 0 g
Aminokisline:
L-Levcin 3000 mg
L-Glutamin 2500 mg
L-Izolevcin 1500 mg
L-Valin 1500 mg
L-Lizin 1000 mg
L-Treonin 500 mg
L-Histidin 500 mg
L-Metionin 150 mg
L-Fenilalanin 335 mg

Opozorilo

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če: ste mlajši od 18 let, ste noseči ali dojite ali če imate kakršno koli znano ali potencialno zdravstveno stanje in jemljete katero koli zdravilo na recept ali brez recepta. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Applied Nutrition
Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Scroll to Top