... več kot le trenerstvo.
,

Ribji kolagen hidrolizat 300g

39,90

PREHRANSKO DOPOLNILO

Nevtralnega okusa, primeren za mešanje v katerokoli hrano ali pijačo. Lahko se doda k hladnim ali toplim napitkom/jedem.

– brez maščobe, sladkorja, holesterola, purinov in aditivov.
– Brez soje in glutena
– pridobljen iz divje živečih ulovljenih rib

Ni na zalogi

Šifra: marinkolagen Kategoriji: ,

Kolagen spada med najbolj zastopano beljakovino (30%) v našem telesu. Najdemo ga v mišicah, kosteh, koži, žilah, prebavnem sistemu, sklepih, laseh, nohtih…

Tradicionalni načini prehranjevanja vsebujejo tipično dosti več želatinastih živil kot naše moderne diete, zato, ker so te kulture modro prakticirale konzumiranje celotne živali od nosa do repa, torej tudi vseh delov, ki vsebujejo dosti želatine, kot so koža, kite in drugi želatinasti kosi mesa. Mi smo se odvadili jesti te dele živali in to pomeni, da zaužijemo dosti manj želatine kakor naši predniki, če sploh kaj. V kolikor teh kosov mesa ne zaužiješ dovolj v prehrani, je smiselno dodati kolagen v obliki dodatka.

– Brez maščobe, sladkorja, holesterola, purinov in aditivov.
– Brez soje in glutena
– Iz divje ulovljenih rib
– brez glutena
– brez laktoze
– brez ogljikovih hidratov
– brez e-jev
– brez soje
– brez dodatkov in polnil
– hidrolizirani kolagen tip I
– nevtralen vonj in okus
– popolnoma topen v toplih in hladnih napitkih
– proizvedeno v EU

Sestavine:

Hidrolizirani kolagenski peptidi (ribji kolagen – 100% iz ulovljenih divje živečih rib)

Uporaba:

Na dan zaužijemo 1 – 4 merice (1 merica=5 g) kolagena v prahu, ki ga zmešamo z vodo ali drugo pijačo. Lahko ga dodamo tudi jogurtu, kavi, smutijem, omakam in juham (po kuhanju). Za boljši izkoristek lahko dodamo C vitamin.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Po uporabi izdelek dobro zapreti. Rok uporabe izdelka je označen na embalaži.

DRŽAVA IZVORA: EU

Odmerek: 1 merica (12 g)

na (20 g) na (100 g)
Energijska vrednost 300.4 kJ / 71.8 kcal 1502 kJ / 359 kcal
Maščobe 0 g 0 g
Ogljikovi hidrati 0 g 0 g
od tega sladkorji 0 g 0 g
Vlaknine 0 g 0 g
Beljakovine 18 g 90 g
Soli 0.1 g 0.5 g
Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

 width=

Scroll to Top