... več kot le trenerstvo.
,

100% goveji kolagen hidrolizat 300g

29,90

Nevtralnega okusa, primeren za mešanje v katerokoli hrano ali pijačo. Lahko se doda k hladnim ali toplim napitkom/jedem.

  • Za mladostno, svežo in čvrsto kožo.
  • Za podporo in obnovo kosti in hrustanca.
  • Za podporo in obnovo nohtov in las.
  • Za regeneracijo sluznice črevesja in želodca.
  • Za boljšo regeneracijo vezivnega tkiva po naporih.
  • Popolnoma brez maščobe, sladkorja, holesterola, purinov in aditivov.
  • Brez soje in glutena
  • Iz goveda pašne reje
Šifra: colagenpeptide Kategoriji: ,

Kolagen spada med najbolj zastopano beljakovino (30%) v našem telesu. Najdemo ga v mišicah, kosteh, koži, žilah, prebavnem sistemu, sklepih, laseh, nohtih… Telesu nudi oporo in elastičnost.
Obstaja veliko neverjetnih koristi od uživanja želatine ali kolagena. Te vključujejo izboljšanja v tvojem prebavnem, kožnem ter mentalnem zdravju. Zraven pa jo lahko uporabiš še za okusno in naravno sladico, ki je dejansko dobra za tebe.
Zakaj torej ne ješ več želatine ali kolagena?

Tradicionalni načini prehranjevanja vsebujejo tipično dosti več želatinastih živil kot naše moderne diete, zato, ker so te kulture modro prakticirale konzumiranje celotne živali od nosa do repa, torej tudi vseh delov, ki vsebujejo dosti želatine, kot so koža, kite in drugi želatinasti kosi mesa. Mi smo se odvadili jesti te dele živali in to pomeni, da zaužijemo dosti manj želatine kakor naši predniki, če sploh kaj. V kolikor teh kosov mesa ne zaužiješ dovolj v prehrani, je smiselno dodati kolagen v obliki dodatka.

– Za mladostno, svežo in čvrsto kožo.
– Za podporo in obnovo kosti in hrustanca.
– Za podporo in obnovo nohtov in las.
– za regeneracijo sluznice črevesja in želodca.
– za boljšo regeneracijo vezivnega tkiva po naporih.
– Popolnoma brez maščobe, sladkorja, holesterola, purinov in aditivov.
– Brez soje in glutena
– Iz goveda pašne reje
– brez glutena
– brez laktoze
– 0 ogljikovih hidratov
– brez e-jev
– brez soje
– brez dodatkov in polnil
– hidrolizirani kolagen tip I
– vsebuje 18 aminokislin
– nevtralen vonj in okus
– popolnoma topen v toplih in hladnih napitkih
– proizvedeno v EU

Naš organizem do 20. leta starosti sintetizira kolagen samostojno, po 25. letu pa začne sinteza kolagena močno upadati. Nadomeščanje kolagena s prehranskim dopolnilom pripomore k spodbujanju sinteze lastnega kolagena ter pripomore k ohranjanju zdrave črevesne flore.
Uporaba:

Na dan zaužijemo 1 – 4 merice (1 merica=5 g) kolagena v prahu, ki ga zmešamo z vodo ali drugo pijačo. Lahko ga dodamo tudi jogurtu, kavi, smutijem, omakam in juham (po kuhanju). Za boljši izkoristek lahko dodamo C vitamin.
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Po uporabi izdelek dobro zapreti. Rok uporabe izdelka je označen na embalaži.
DRŽAVA IZVORA: EU

Sestavine:

Hidrolizirani kolagenski peptidi (goveji kolagen)

 

Odmerek: 2 merici (20 g)

na (20 g) na (100 g)
Energy 300.4 kJ / 71.8 kcal 1502 kJ / 359 kcal
Total Fat 0 g 0 g
Carbohydrates 0 g 0 g
Sugar 0 g 0 g
Fibre 0 g 0 g
Protein 18 g 90 g
Salt 0.1 g 0.5 g

SESTAVINE:Hidrolizirani goveji kolegane peptidi (100%).ALLERGENI: Jih ni.

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

 width=

Scroll to Top