... več kot le trenerstvo.

ACTIVE HOME – TRENING DOMA

 

 

ACTIVE HOME – TRENING DOMA

 

 

Moje ime je Andrej in sem osebni trener. Načeloma svoje ekskluzivne stranke treniram v zasebnem fitnesu, ki je zaprtega tipa in jim tako ponujam najboljše možno okolje za vadbo ter kar se da najbolj oseben pristop.

Ker zaradi trenutne situacije takšna vrsta treningov ni možna, sem za Vas pripravil mega priročnik. Tako boste lahko ostali FIT tudi doma, se posledično bolje spoprijeli s stresom ter izvedeli kako si lahko samipripravite okusen in zdrav obrok po vaši meri.

 

KAJ VSE BOŠ IZVEDEL/A OB PREBIRANJU TEGA PRIROČNIKA ? 

 

✔️ Zakaj je tako pomembno aktivno življenje in zakaj vam želim pomagati.

✔️ Kaj so makrohranila in kakšna je njihova vloga pri delovanju telesa.

✔️ Količina hrane in zaužita energija – kako ločimo med količino in energijo.

✔️ Kako si sestaviš prehrano po svoji meri.

✔️ Kako se lotiš dela in treningov.
✔️ Kako naprej.

 

 

Trening programi s slikovnim prikazom vaj ter z video posnetki treningov.

47 strani bogate vsebine
+ BONUS : KNJIGA Z RECEPTI
Skupaj več kot 100 strani vsebine v PDF formatu!

 

 

Ker se zavedamo situacije, smo znižali ceno iz:

49,90 eur

na

29,90 eur

 

 

 

 

 

“Popolna postava se verjetno marsikomu zdi nedosegljiv cilj. Z dovolj (samo)motivacije, odrekanja in trdega dela, se da doseči v življenju vse. Pa naj gre za poslovne cilje ali za popolno postavo (ne glede na starost).
Kadar na poti do visokih ciljev potrebujemo pomoč, poiščimo tiste strokovnjake, ki nas bodo pognali višje. Andrej hvala :)”

— Marko Podgornik, direktor in lastnik podjetja Mikro+Polo d.o.o.

 

 

 

KAJ VSE POTREBUJEM ZA TRENIG DOMA  ? 

 

✔️ Za trening doma ne potrebuješ veliko. Treningi so sestavljeni tako, da jih lahko izvajaš kar v svoji sobi, oziroma v stanovanju.

✔️ Potrebuješ le 1 par elastik, ki jih lahko, v kolikor še jih nimaš, naročiš preko spleta.

✔️ Izvajal/a boš 3 treninge na teden, ki bodo trajali do 45 min.

 

 

“Od kar pomnim sem športnik in to mi je mnogokrat reševalo življenje… ampak vedno, še kot najstnik, sem imel velik odpor do fitnesa… ker tudi moje rekreativno kolesarjenje zahteva priprave in ker je mojih 50 let pustilo sledi na mojem teleščku (hahahah), sem se letos odločil, da vendar prestopim Rubikon … to je fitnes … in uspelo mi je… po treh mesecih dela sem ugotovil, da veliko zmorem in da je telo še pripravljeno za športne aktivnosti.

Zakaj vam to pišem? Ker želim napisati, da je za vse to kar je pozitivno v tej zgodbi zaslužen izjemno dober trener Andrej Rantasa … in če potrebujete nekoga, ki bo res naredil čudeže… ne napihnjene mišice, ampak uporabne mišice… vam ga absolutno priporačam…TIP JE GENIJ!!!!”

— Boris Krabonja, profesor, humanitarec in rekreativen športnik.

 

 

 

 

KAKŠNO VRSTO TRENINGOV VSEBUJE PRIROČNIK? 

 

✔️ ACTIVE HOME – DINAMIČNO OGREVANJE – 2 sklopa dinamičnega ogrevanja, ki ga izvajaš pred vsakim treningom s slikovnim prikazom vaj ter z videom.

✔️ ACTIVE HOME – METABOLIC – krožni trening z lastno težo za celo telo, z opisi, s slikovnimi prikazi vaj in celoten video trening z govorno razlago.

✔️ ACTIVE HOME – BODY COMP – super set trening z lastno težo, z opisi, s slikovnimi prikazi vaj in video trening z govorno razlago.

✔️ ACTIVE HOME – 30/30 – časovno Intervalni trening, ki je namenjen “kurjenju maščobe” ter vzdržjivosti. Prav tako z opisi in s slikovnim prikazom vaj ter z video treningom.

 

 

 

ŠE VEDNO NE VEŠ ZAKAJ BI SE ODLOČIL/A ZA ACTIVE HOME PRIROČNIK? 

 

✔️ Za simbolično ceno dveh mesecev standardnega paketa NETFLIX, boš dobil/a veliko več kot nekaj strani trening programa in jedilnika, ki jih ponujajo drugje.

✔️  47 strani bogate vsebine, s katero boš bolje razumel/a prehrano in ti bo v pomoč pri sestavi jedi. Brez ekstremnih diet in odrekanj, ki vodijo v motnje hranjenja.

✔️ Enostavni treningi, ki jih lahko izvajaš doma.

✔️ BONUS : KNJIGA FIT RECEPTOV. 30 zdravih in okusnih receptov zajtrkov, glavnih jedi ter sladic, ki si jih lahko na enostaven način pripraviš doma.

 

 

 

 

Andrej Rantaša
Imate dodatna vprašanja? Pišite nam na: info@strengthclinic.eu

 

 

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Scroll to Top